Kannatustuotteet

Arvoisat Rautalankaporin ystävät ja vihamiehet.

Nyt on mahdollista tehdä rautalankafanituksestaan tai Rautalankaporin kannatamisesta konkreettista. Rautalankapori on nimittäin juuri tuonut myyntin rautalankahengessä suunniteltuja tuotteita, joiden myynnistä pieni osa tukee Rautalankaporin ylläpitoa.

Kannatustuotteiksi on valittu käyttöarvoltaankin hintansa veroisia tuotteita, ei turhaa rihkamaa. Design edustaa totutun yksioikoista minimalismia.
Tuotteet ovat myynnissä suomalaisen Reddy-nettikaupan kautta ja sekä hintojen että toimituskulujen pitäisi olla kohtuullisen edulliset, yhtä poikkeustuotetta lukuun ottamatta.

Rautalankapori haluaa muistuttaa, että kannatustuotteisiin ei liity minkäänlaista ostopakkoa, joten Rautalankaporin seuraamista voi hyvin jatkaa myös ilman rautalanka-aiheista mukia.
Jos kuitenkin olet aikeissa sijoittaa kuluvan vuoden aikana esimerkiksi uuteen t-paitaan, etkä pahastu siitä että Rautalankapori hyötyy samalla parin euron verran, käy katsomassa valikoimaa.
Näitä voit käyttää tietysti myös hämmentävänä lahjana.

Kannatustuotteet löydät osoitteesta reddyshop.co/rautalankapori

Kommenttikenttä on vapaa kehitysideoille.
Alla muutama näyte mallistosta:3 kommenttia:

  1. värikkäämpiä t-paitoja

    VastaaPoista
  2. Miksi selaimeni ilmoittaa, että rautalankaporituotteiden tilaussivusto ei ole turvallinen, vaan mahdollisesti yrittää varastaa tietojani?

    Pitäkää tuotteenne, jos ette osaa tehdä käyttäjien tietoja vaarantamatonta myyntikanavaa.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.