Turun Sanomat ja muut paikalliset

Luetko Fingerporia Turun Sanomista tai muusta lehdestä kuin Helsingin Sanomat? Alla olevissa kommenteissa voit laatia oman rautalankaselityksesi muiden lehtien päivän Fingerpori-stripistä tai keskustella sen erilaisista tulkinnoista.
Ota huomioon, että useimmat Fingerpori-stripit ovat esiintyneet alun perin Helsingin Sanomissa, joten niiden selitystä voi hakea Rautalankaporin arkistosta .

Turun Sanomien päivän stripin löydät tästä linkistä.
Aamulehden strippeihin pääset tästä.
Kalevan Fingerpori puolestaan on tässä.

9 kommenttia:

 1. Eiks nimi vois olla ennemminkin "paikalliset" koska niitähän ne TS:n stripit joista ei löydy selitystä on alunperin.

  VastaaPoista
 2. Palstan ylläpitäjä oli niin paljon rakentanut Gh:n eteen, että sääli, että tämä Turun Sanomien puffaaminen näyttää menevän hukkaan. Ei synny kunnon vääntöä eikä inttämistä.

  Ehkä Gh elää niin omissa sfääreissään, ettei pysty suhtautumaan siihen, kun joku oikeasti yrittää päästä hänen tasolleen.

  VastaaPoista
 3. Voiskohan tänne sitten kai laittaa linkit esim. IltaSanomien ja Kalevankin Fingerporeihin? Mahdollisesti juuri tuon Mieti:n mainitseman "paikalliset" nimen alla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta. Kehitystyötä tähän suuntaan on nyt julkaistu.

   Poista
  2. Noita HS:n paikallisia jotka TS yysii PAPERILEHDESSÄ ei löydy mitenkään keskitetysti netistä

   Poista
 4. Kiitti linkeist.

  Heti löyty yks ennenäkemätön

  https://crop.kaleva.fi/qjMyCT9KfWrlh3bpRPWr9iqUCao=/smart/https%3A//lorien-media-prod.s3.amazonaws.com/images/archive/cartoons/2271983/2020.11.20.11.04.16/3790b_11-04-15.jpg

  VastaaPoista
 5. Kerro tai ilmiannan sut Jukka Äs Lahden murhasta30. maaliskuuta 2021 klo 8.44

  https://m.imgur.com/Pe6HzfT

  Mites toi alimmainen... Suna, sauna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peilin kautta katsottuna tekstin kirjaimet näkyvät käänteisessä järjestyksessä. Niinpä Heimon nähdessä Espoon Suna-kaupunginosaan osoittavan kyltin taustapeilistä, muuttuvat kirjaimet muotoon anus. Tämä kiinnittää Heimon huomion, koska anus tarkoittaa peräaukkoa.

   Poista