Passiivis-aggressiivinen Hulk - Fingerpori rautalangasta 23.2.2015


Tämän päivän Fingerporissa Heimo Vesa kysyy kollegaltaan, missä raportti viipyy. Kollega kasvaa yhtäkkiä jättikokoon ja vastaa passiivis-agressiiviseen sävyyn Heimon kysymykseen.
Stripin tulkinnassa on tunnettava supersankari Hulk, joka on alunperin tiedemies Bruce Banner, mutta sai supervoimia radioaktiivisen pommin räjähdyksestä. Hänen supervoimillansa on erilaisia ilmenemismuotoja, mutta tavallisesti niihin liittyy muuttuminen suuttumisen ja agrresiivisuuden vaikutuksesta supervahvaksi jättiläiseksi. Stripissä esiintyy kuitenkin erilainen Hulk, jonka supervoimat eivät tuotakaan ulkoisesta muutoksesta huolimatta fyysisen voiman aiheuttamaa tuhoa, vaan yllättäen ainoastaan passiivis-aggressiivista käyttäytymistä.

Auttoiko Rautalankapori? Helpon kiitoksen ja kannustuksen rautalankamallien puolesta voit antaa tykkäämällä Rautalankaporista sen omalla Facebook-sivulla. Päivittäisen rautalankaversion löydät myös automaattisen helposti seuraamalla Rautalankaporia twitterissä. Ja jos kohtaat kaverin jolle Fingerpori ei heti aukea, tee hänelle palvelus ja opasta hänelle Rautalankapori.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.