Fingerpori-klassikko rautalangasta - Tulit mieleen

Rautalankapori laajentaa palveluaan vääntämällä rautalangasta päivittäisen Fingerporin lisäksi nyt myös valittuja klassikko-Fingerporeja. Ensimmäisenä sarjassa on ikimuistoinen strippi vuodelta 2010:Stripissä Heimo Vesa soittaa Asko Vileniukselle ja kertoo hänen tulleen juuri mieleen. Heimo tarkoittaa tällä, että Asko Vilenius oli äskettäin ajatuksena hänen päässään. Vitsi syntyy mieleen tulemisen kaksoismerkityksestä, sillä sattumoisin Asko on juuri konkreettisesti tullut Mieleen, siis ejakuloinut Miele-merkkiseen imuriin.

Aiheesta muualla: Neuroneista neuroosiin -blogin Miele-aiheinen puujalka

Mitkä ovat rautalankaporaajien suosikki-Fingerporit? Kerro oma ehdotuksesi parhaiden sarjaan sopivasta stripistä kommenteissa!

5 kommenttia:

 1. Mielestäni parhaita ovat "vajaa kolmikymppinen ja reilu nelikymppinen" ja "yön Alin lämpötila". Myös "laitoin hanskat naulaan, vedä käteen" on hyvä. Tämä "tulit mieleen" on melko huono.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...mitäs noista, useimmat Fingerit ovat kelpo katseltavaa ja luettavaa, mutta joidenkin kohdalla ihmisten sisäisten perversioden johdosta syntyvät häpeän ja myötä häpeän tunteet estävät vitsin vitsin tunnistamisen ja pilaavat nautinnon...

   ...tässä vaikeassa tilanteessa kun elämästä jää puuttumaan kyky nauraa omille häpeällisille perversioille "tulee apuun" Rautalankapori (Apu ei ole henkilö) ja auttaa lukijaa ymmärtämään... xD


   ps. mainitsemasi stripit ovat todella hyviä, mutta Asko Vilenius on paljon kovempi parhaimmillaan...

   Poista
 2. "En nauti alkoholia uskonnollisista syistä" (2.7.2008) ja "Joku kutsui poliisit" (26.1.2010) :)

  VastaaPoista
 3. "Sepon kuljetus", "palautusjuoma", "porilaisten marssi", "Elias-Tapani Karhu", "mitäs Jätit"...onhan näitä enemmänkin, mutta ei juuri nyt tule mieleen (heh).

  VastaaPoista
 4. Jarlan parasta on Karl-barks-stadt aikainen Karkeat ja puolikarkeat vehnäjauhot.

  VastaaPoista