Fingerpori rautalangasta 12.7.2014 - Mummomankeli


Heimo Vesa kertoo löytäneensä kirpputorilta satulan mopoonsa. Stripin toinen hahmo taas kertoo ostaneensa vanhan mummomankelin. Mummomankeli tarkoittaa vanhaa vaihteetonta polkupyörää. Toisessa ruudussa nimityksen tunteva Heimo varmistaa oliko kyseessä polkupyörä, mutta vastaus onkin kieltävä.
Mies ei ostanutkaan siis polkupyörää, vaan mummomankeli tarkoittaa kirjaimellisesti mankelia, jolla mankeloidaan mummoja. Mies on ilmeisesti itsekin luullut olevansa ostamassa vanhaa polkupyörää, sillä hänen kasvoilleen stripin toisessa kuvassa piirretty järkytyksestä traumatisoitunut ilme kertoo hänen yllättyneen huomatessaan, että hänen ostamansa mummomankeli onkin väkivaltainen kidutusväline.

Jos rautalankaselityksestä oli apua, voit helposti osoittaa kiitoksesi jakamalla Rautalankaporin kavereillesi, tykkäämällä Facebookissa tai liittymällä seuraajaksi Twitterissä.

2 kommenttia:

  1. WTF, nyt kyllä jysähti. Miten hitossa ajattelin mummonmankelia ihan tavallisena kulkuvälineenä, sekä mietin vain Fingerin -terän kadonneeen... ja ilmeetkin jäi rekisteröimättä.

    Miltäköhän tuo mummonmankeli oikastaan näyttäisi, xD.

    VastaaPoista
  2. Rautalanka meni vähän ohi.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.