Rautalankapori.fi arpoo Fingerpori-kirjoja!

Rautalankapori haluaa kiittää kaikkia aktiivisia rautalankaporaajia ja satunnaisia kävijöitä kasvavasta kiinnostuksesta Fingerpori- ja rautalankahuumoriin! Niin Rautalankapori.fi -sivun lukijoiden kuin sosiaalisissa medioissa seuraajien määrä on ollut jatkuvassta nousussa. Erityisesti Twitterin kautta (@Rautalankapori) päivittäisen rautalankaversion Fingerpori-stripistä tilaa jo lähes 1.300 seuraajaa. Lisäksi Facebookin kautta tykkäämällä Rautalankaporin päivittäisen analyysin on tilannut 370 henkilöä. Hienoa!

Tämän johdosta Rautalankapori järjestää arvonnan, jossa palkintona odottavat tuorein Fingerpori-kirja, juuri julkaistu Fingerporin ruokakirja ja vanhempi klassikko Fingerpori Heräämisopas. Voittajalle lähtevät siis molemmat kirjat.


"Rohkea, ennakkoluuloton ja suoraan sanottuna naurettava keittokirja tarjoilee herkkuja Fingerporista tutun kahvila Aromin keittiöstä. Fingerporin ruokakirjan toteuttaneella työryhmällä on vankka kokemus ravintolaelämästä tiskin molemmilta puolilta. Kaikki kirjan esittelemät ateriat eivät välttämättä tuo vettä kielelle, vaan kenties palan kurkkuun. Tästä huolimatta jokainen esitelty ruokalaji on testattu ääriolosuhteissa ja havaittu syömäkelpoiseksi. Mielikuvitus on saanut kiehua tasaisella lämmöllä, kun tiimi on pohtinut millä aineksilla ja eineksillä fingerporilaiset herkuttelevat. Sekatyöläinen Allan Kurmalle maistuvat tuunatut valmisruuat, erityisesti maatuska-lihapiirakka. Myös kahvilaemäntä Rivo-Riitta tuntee piirakat ja patonkiherkut perinpohjaisesti. Heimo Vesa rentouttaa kasvolihaksensa kätevällä lihanaamiolla. Tätä ruokakirjaa ei ole tarkoitettu tosikoille, vaan huumorintajuisille kotikokeille, jotka kaipaavat piristystä arkiseen annosten aherrukseen. Mukana runsas valokuva- ja piirroskuvitus.""Fingerporin ihmekaupunki on tunnettu myös hengellisistä ihmeistään, kuten  sympaattisesta, ihmisläheisestä Jeesuksesta ja Rooman iänikuista ulkokultaisuutta paenneesta Paavista, joka on hakeutunut Pohjolan rauhaan, aivan uudenlaisen ulkokultaisuuden pariin. Tyhjäpäiseen herjaamiseen pystyisi kuka tahansa, mutta Pertti Jarla ei päästä niin helpolla enempää uskovaa kuin uskomatontakaan. Joten katso, malka pois silmästä ja lukemaan!"

Arvonta tapahtuu Rautalankaporin Facebook-sivulla ja mukaan pääsee näin:
- Osallistuaksesi arvontaan tykkää Rautalankaporin Facebook-sivulla tästä kirjoituksesta tai jostain kuluvan viikon Rautalankapori-päivityksestä, eli Fingerpori rautalangasta 26.1.-31.1.
- Voit moninkertaistaa voittomahdollisuutesi tykkäämällä Rautalankaporin Facebook-sivulla sekä tästä tekstistä, että useammasta tämän viikon rautalankaselityksestä.
- Huom! Yksityisyysasetuksesi voivat estää nimesi näkymisen arvontaan osallistuvien listalla. Varmista, että tykkäämisesi näkyy julkisesti. Jos olet asiasta epävarma, kirjoita lisäksi kommentti varmistaaksesi nimesi tallentuminen.

Arvonta tullaan suorittamaan siten, että ensin arvotaan sattumanvaraisesti yksi Rautalankaporin kirjoitus seitsemästä mahdollisesta (tämä teksti ja Rautalankaporit päiviltä 26.1.-31.1.). Sen jälkeen kahden Fingerpori-kirjan paketin voittaja arvontaan kyseisen päivityksen tykkääjien kesken.

Rautalankaporin Facebook-sivulle kannattaa myös antaa tykkäys, sillä tällöin sekä annat tukesi sivustolle, että varmistat, että pysyt automaattisesti kärryillä tulevista Fingerpori-strippien rautalankaselityksistä ja pääset helposti osallistumaan arvontaan useana päivänä parantaen voittomahdollisuuksiasi.
Onnea arvontaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.