Fingerporin koko kuva 1 - uusi Fingerpori-kokoelma saatavilla

Fingerporista on julkaistu uuden kirjasarjan ensimmäinen osa, Fingerporin koko kuva 1. Fingerporin koko kuva -sarjassa julkaistaan kaikki Pertti Jarlan Fingerpori-stripit julkaisujärjestestyksessä, ja nyt julkaistu ensimmäinen osa sisältää tietoa myös Fingerporin taustoista. Kustantaja Arktinen banaani kuvaa teosta seuraavasti:

Täyteläinen kokoelma Suomen kansan suosiman ihmekaupungin tapahtumista. Kirjasarjassa julkaistaan kaikki Fingerpori-sarjakuvatripit ilmestymisjärjestyksessä ja tarvittaessa kommenttien kera. Sarjan ensimmäinen teos sisältää lisäksi taustoittavan artikkelin Pertti Jarlan sarjakuvan synnystä ja kasvamisesta Pahkasian sivuilta omaksi sarjakseen, Karl-Barks-Stadiksi, ja edelleen Fingerporiksi. Näe, miten suosikkihahmot löytävät omat persoonansa ja ulkoasunsa.

Kaikki teoksen sarjakuvastripit ovat värillisiä. Osa sarjoista julkaistaan ensi kertaa painetun kirjan sivuilla.


Kyseessä on siis ehdoton hankinta Fingerpori-faneille ja loistava tilaisuus uudelle kerääjälle, sillä nyt stripit on aiemman sekalaisen valikoiman sijaan julkaisujärjestyksessä sisältäen kaikki stripit.
Edullisin ja Rautalankaporin suosittelema tapa hankkia kirja on tilata se Adlibris-kirjakaupasta tästä.

2 kommenttia:

  1. Onko tässä myös näitä Hesarissa julkaisemattomia strippejä, kuten Turun kulttuuripääkaupunkivuoden kesällä Förin aidoissa olleet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletettavasti mukana on kaikki varsinaiset (Helsingin Sanomissa julkaistut) stripit ja lisäksi valittuja paloja, mutta ekstramateriaalin tarkasta koostumuksesta ei ole tietoa.

      Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.