Miljoonan katselukerran spesiaali: Esittelyssä ensimmäisen Fingerporin originaaliversio

Rautalankaporilla on syytä riemuun, sillä Rautalankapori.fi on tällä viikolla ylittänyt huikean miljoonan sivunkatselun rajan! Nöyrin kiitos kaikille kävijöille ja erityisesti aktiivisille rautalankaporaajille, jotka ovat osallistuneet strippien kommentointiin ja auttaneet koko yhteisöä täydellisen rautalankaversion vääntämisessä!

Juhlan kunniaksi miljoonan käynnin spesiaalina tarjotaan harvinaista herkkua kaikille Fingerporin faneille, sillä esittelyssä on kaikkien aikojen ensimmäinen Fingerpori, joka on julkaistu Helsingin Sanomissa 5.2.2007.
Eikä kyseessä ole pelkästään linkki tai mikä tahansa digitaalinen kopio, vaan todellinen sarjakuvataiteen Graalin malja: Ensimmäisen Fingerporin alkuperäisversio.

Kyseinen aarre sijaitsee tietenkin kehystettynä kunniapaikalla Rautalankaporin pääkonttorin seinällä.

Alkuperäinen strippi on sittemmin varustettu myös mestarin puumerkillä.

Itse strippi on klassista Fingerporia.

Tarkkasilmäiset pystyvät alkuperäisteoksessa näkemään paitsi Jarlan tussin hienoimmatkin vedot, myös korjauslakan käytön; Heimon pään takaa on poistettu ikkuna, kuten myös lattian opasteviiva.


Samalla kun rautalankapori.fi juhlii miljoonaa katselukertaa, myös rautalankaporin Twitter-tili on mukavasti ylittänyt 3000 seuraajan rajapyykin. Kiitos aktiivisuudesta ja twiittaillaan!

Jos Fingerpori hyväilee sinun huumorintajuasi ja haluat antaa kannatuksesi Rautalankaporille, käy antamassa tykkäys Rautalankaporin Facebook-sivulle!

Miljoonan katselukerran aikana on varmasti syntynyt myös monia kehitysideoita, joten jos sinulla on ehdotus Rautalankaporin parantamiseksi tai idea yhteistyöstä, jätä kommentti tai ota yhteyttä rautalankapori@gmail.com.

3 kommenttia:

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.