Paljastuskirja - Fingerpori rautalangasta 4.5.2017


Päivän stripissä Asko Vilenius kertoo tehneensä paljastuskirjan. Tavallisesti paljastuskirjassa kerrotaan jotain aiemmin salaisena pysyneitä paljastuksia. Askon tapauksessa kirja saattaa kuitenkin sisältää Askon fyysisiä paljastuksia, eli paljasta pintaa kuvina.

6 kommenttia:

 1. Taas kuusi päivää ja viisi fingerporia jäljessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä rautalankaporaajalla on muutakin elämää kuin selittää asioita tyypeillä, joiden oma älli ei riitä, varsinkin kun palkaksi tulee vain haukkuja huonoista selityksistä.

   Ja ovatko nuo nyt muka olleet niin vaikeita? Eivätkö ihmiset jaksa enää miettiä yhtään, vaan ryntäävät heti tänne odottaen valmiiksi katettua pöytää.

   Ristiallergian jouduin googlaamaan ja nyt sekin on ihan yhtä selvä kuin muutkin puuttuvat.

   Poista
  2. Jos perjaate on tyyliä "googlaa ja jos ei sitten selviä olet tyhmä" niin mitä virkaa on selityssivustolla?

   Poista
  3. Rautalankapori ei ole mikään virallinen selityssivusto.
   Tämä on tietääkseni ihan harrastuspohjalta tehty ja selitysten laatija ei tienaa tästä mitään.

   En oikein jaksa ymmärtää sitä, että kehdataan ruikuttaa, jos selityksiä ei tule välittömästi. Entä jos ylläpitäjä on lomalla tai sairaana. Ehkä hän on kuollut tehtyään itsemurhan haukkujen masentamana.

   Onko sinulla tapana valittaa muista ilmaisista asioista - joululahjoista, leipäjonon jakamasta ruuasta yms ? En muista kommenteissa olleen kehuja, sen sijaan haukkuja on ollut paljonkin. Itse olisin lopettanut jo ajat sitten.

   Ja täten kiitän ylläpitäjää monista valaisevista selityksistä, joiden ns. uusasiallinen tyyli sopii loistavasti sivuston ideaan. ( vaikka on jokunen hutikin ollut ).

   Poista
  4. Nyt jo kahdeksan päivää ja seitsemän strippiä. Olisin valmis ottamaan osaa selitysten laatimiseen jos rautalanka avattaisiin vapaaehtoistyölle.

   Poista
 2. Pienet asiat ovat näissä tärkeitä. Lehtimainoksessa pitäisi olla siteerattuna Homeliuksen kommentti. Nykymuodossaan se on vääristelyä, johon ei ole tarvetta.

  Äänestin silti hyväksi.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.