Kala syö hyvin - Fingerpori rautalangasta 3.7.2017


Kun sanotaan kalan syövän hyvin, tämä ymmärretään tavallisesti siten, että kala tarttuu herkästi pyydykseen. Stripissä hyvin syövä kala tarkoittaakin kuitenkin, että kalalla on katettuna pöytään tavallista hienompi kynttiläillallinen viineineen.

6 kommenttia:

 1. Kynttilä veden alla... kiintoisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilä tuossa on pienimpiä fysikaalisia ja biologisia mahdottomuuksia. Kun puikkohitsaaminen onnistuu veden alla, miksei sitten palavalta kynttilältä näyttävä reaktiokin. Saattaisin osata itsekin viritellä tuollaisen. Mutta kalaa en saisi istumaan tuolilla aterimet evissä.

   Poista
  2. Mutta mitä viiniä kala juo niin, ettei se sekoitu veteen? Alkoholi on vettä kevyempää, sokeripitoisuus taas lisää viinin painoa.

   Kala syö veitsellä ja haarukalla, mutta tuskin pääruokaa, jos viini on makeaa. Hyvästä ateriasta kun on kyse.

   Sopiva yhdistelmä vettä painavammasta viinistä ja veitsellä ja haarukalla syötävästä jälkiruoasta voisi olla unkarilaisittain 5-6 puttonyn tokaji ja jälkiruokapalacsinta, eli makea täytetty creppi. Pullon muoto ei kyllä täysin vastaa tokajipulloa, joten ehkä kala kuitenkin juo portviiniä. Ja nauttii sen seuraksi juustoja tai sitten niitä creppejä.

   Poista
 2. Viisi päivää jäljessä.

  VastaaPoista
 3. Jaaha :D ja tosi kauan tätäkin jaksettiin päivittää :D usean päivän tauko jo kertynyt

  VastaaPoista
 4. Mä alan uskomaan että te typerykset olette trolleja jokaikinen. Tosin tota valittamista ei pahinkaan trolli jaksaisi näin kauaa mitä te väsyneet harrastatte vuodesta toiseen täällä. Hankkikaa elämä taikka rikkokaa tietokoneenne :D Kukaan ei jää kaipaamaan mielipiteitänne

  Reiska

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.