Näön tarkastus, toinen silmä kaupan päälle - Fingerpori rautalangasta 25.1.2018


Kun optikkoliikkeessä mainostetaan toista silmää kaupan päälle edullisen näöntarkaustuksen yhteydessä, tarkoittaa tämä sitä, että toisen silmän tarkistus on ilmainen. Stripin yksisilmäinen henkilö saattaa kuitenkin tulkita asian niin, että hän saa uuden ilmaisen silmän puuttuvalle paikalleen.

4 kommenttia:

 1. Rautalangan vääntäminen on jäänyt vähän kesken. Stripissä optikkoliikkeeseen on menossa yksisilmäinen merirosvo, mitä ilmeisimmin luullen, että hän saisi liikkeestä nöntarkastuksen yhteydessä myös toisen silmän puuttuvan tilalle.

  VastaaPoista
 2. Ajatuskatkos tosiaankin tapahtunut, kiitos huomiosta! Nyt teksti kirjoitettu loppuun asti.

  VastaaPoista
 3. Strippi kyllä tällä kertaa "hieman" onnahtaa... En ole kyllä koskaan nähnyt että näöntarkastuksessa olisi silmät hinnoiteltu erikseen vaan näöntarkastus sisältää aina molemmat silmät. Eivätkös tarjoukset yleisesti ole tyyliin "toinen linssi ilmaiseksi" tai "toiset lasit ilmaiseksi"?

  VastaaPoista
 4. Ei onnahda ainakaan hirveesti. Tässä nimenomaan näkötarkastus saattaa hyvin sisältää molempien silmien tarkastuksen, vaikka joku voisi luulla muuta. Tosin esim. laserleikkaus hinnotellaan kait yleensä per silmä. Edellisen kommentoijan mielestä olisi ollut ehkä parempi sillä (tai vast).

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.