Tupakkapakkausten kuvat - Fingerpori rautalangasta 5.1.2019


Päivän Fingerpori esittää vaihtehtoisen tulkinnan siitä, miksi tupakka-askit ovat viime vuosina muuttuneet sisältämään kuvia. Tupakkayhtiön pomon aikomus oli alunperin piristää askien tylsää ulkonäköä ja näin saada tupakan myynti taas nousuun. Kun Heimo palkataan ottamaan askeihin räväkät kuvat, hän ottaa askeihin kuvia keuhkosyövästä, impotenssista, amputaatioista ynnä muista rajuista tupakoinnin seurauksista. Näiden kuvien myötä tupakkafirman myyntitilastot eivät saaneet pomon kaipaamaa piristystä, vaan tupakan myynti on jatkanut laskuaan.

5 kommenttia:

 1. Mistä tupakoimaton tietää miltä askit nykyään näyttää, kun ovat kaupassa piilossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan siitä uutisissa aikoinaan, että kuvallisiksi muuttuvat.

   Poista
 2. Varmaankin noin se on ajateltu, kuten selitetty.

  Itsellä oli ajatus, että Heimo olisi "King sizen" innoittamana ottanut kuvia, jostain muusta valtavasta imettävästä objektista.

  VastaaPoista
 3. Olisi kyllä kaivannut kolmatta kuvaa, jossa olisi näkynyt esimerkki... Nyt tosiaan tupakoimaton ei tuota voi kovin helposti hokata.

  VastaaPoista
 4. Tämän jutun vitsi liittyy pääasiassa nepotismiin. Tupakkayhtiön kannattaisi palkata ammattivalokuvaaja ja mainostoimisto muokkaamaan askiensa ulkonäköä. Sen sijaan he sortuvat nepotismiin ja palkkaavat yhtiössä päättävässä asemassa olevan herran siskonmiehen, jolla ei ole työhön tarvittavaa pätevyyttä. Lopputulos on sen mukainen.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.