Urho Puuma armeijassa - Fingerpori rautalangasta 14.1.2019


Kun Urho Puuma kertoo olleensa armeijassa helikopterijoukoissa ja että siellä nakki viuhui, saavat nämä ilmaukset kaksi eri merkitystä. Helikopteri voi tarkoittaa ilma-aluksen lisäksi peniksen pyörittämistä ja nakin viuhuminen tarkoittaa armeijaslangissa usein tehtävien jakamista. Nakin viuhuminenkin voi kuitenkin viitata liikehtivään penikseen.

8 kommenttia:

 1. Nämä kuivan asialliset selitykset jotenkin kruunaavat FP-kokemuksen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. --- Tästä stripistä sen verran, että luulin jo Urho Puuman helikopterijutut loppuun kalutuiksi, mutta löytyipä sitten armeijaslangista vitsiin jälleen uusi kulma. En tiedä oliko tämä nerokas vai täysin typerä, huvitti se silti.

   Poista
 2. Huomatkaa kuvakulma, Urho Puuma kuvattuna alaviistosta, mikä korostaa hänen pornoa olemustaan. Jarla on aika hyvä näissä katselupisteen valinnoissa. Sen lisäksi että vitsi on hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jarla on tosiaan mestari kuvasuunnittelussa, jälki on suorastaan yliluonnollisen luontevaa nykyisin.
   Monet kuvittelevat sarjakuvastrippien piirtämistä helpoksi, mutta sitten kokeillessa jokaiseen kuvaan tuleekin kaksi kasvokkain seisoskelevaa tyyppiä puhumassa. Itsellekin kävi noin, homma kun on oikeasti peevelin vaikeaa, vaikka Jarla saa sen näyttämään helpolta.
   Suosittelen jokaista kokeilemaan vaikka sitten tikku-ukoilla, se on yllättävän vaikeaa. Ottakaa vaikka jokin vanha vitsi ja yrittäkää kuvittaa se, aikaa puoli tuntia. Käy ihan ajanvietteesta tai vaikka pelistäkin.

   Mutta noita silmiä olen ihmetellyt. Osoittavat joka suuntaan, eivätkä silti pilaa ilmeitä. Ei pitäisi olla edes mahdollista.

   Poista
  2. miksi pitäisi kaikkien kokeilla. kokeile sinä vaikka nakin pyöritystä aikaa kaksi viikkoa. ota vaikka vanha jallu oppivihoksesi

   Poista
 3. Kokeilin tuota vitsiä ilman joukkoyksikköä ja toimii mielestäni niinkin:

  https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/49938612_1088197301350305_3754544892722806784_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent-arn2-1.xx&oh=de90c8a628c8bab2838715b71b98f257&oe=5CBE28CC

  VastaaPoista
 4. Olisi kiinnostavaa nähdä millaista taktiikkaa helikopterijoukot sovelsivat hyökkäyksissä? Hyökättiinkö muodostelmissa jne.?

  Vai onko niin, että helikopterijoukkoja ei juurikaan käytetä hyökkäystarkoituksessa? On nimittäin teknisesti hyvin vaativaa pyöritellä penistään eteenpäin rynnistäessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä siinä nakki heiluu ihan hurjasti, kun helikopterijoukot hyökkää.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.