Haluatko kuittia - Fingerpori rautalangasta 11.7.2024

 

Kun myyjä kysyy Heimolta haluaako tämä kuittia, luulisi hänen tarkoittavan maksutapahtuman todentavaa asiakirjaa. Kun Heimo kertoo haluavansa, hän saakin myyjältä osakseen kuittailua, eli haukkumista. Strippi 5282.

9 kommenttia:

 1. Gary Johannes Af Hällström11. heinäkuuta 2024 klo 11.08

  Mahtavaa, nyt tuo Jarlan sivupersoona, eiku siis satunnainen ohikulkija ottaa ideoita jo vieraskirjasta

  Lada66 wrote on 09/07/2017 at 03:11
  Kaupankassa: Saako olla kuitti? Heimo Vesa: Kyllä kiitos. Kaupankassa: Olet lihava!

  VastaaPoista
 2. Mainittakoon, että tuota kysymystä "Haluatko kuittia?" ei pitäisi kysyä kysymyksen kummassaan mahdollisessa merkityksessä. Siis asiakkaalta ei pitäisi kysyä myöskään sitä, haluaako hän maksutapahtuman todentavaa asiakirjaa, vaan se pitäisi antaa asiakkaalle automaattisesti. Asiakas voi sitten toki tehdä sille mitä haluaa. On toki kaupan kassoja, jotka kysyy tuon kysymyksen, mutta he rikkovat alansa sääntöjä.

  Sitten asiakkaan haukkuminen lienee itsestään selvästi typerää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On olemassa hallinto-oikeuden päätös ettei kuittia tarvitse tulostaa ennen sen tarjoamista.

   Erään kerran Alkon kassa kertoi kuinka monta tonnia kuittipaperia vuodessa säästyy kun paperista kuittia ei ojenneta automaattisesti asiakkaalle.

   Poista
  2. Useammassakin kaupassa, jossa käyn, on ostoshihnan alussa lappu, jossa kerrotaan, että jos et halua kuittia, sano se kassalle ajoissa, sillä kaupassa tulostetaan joka päivä satoja kuitteja, jotka useimmat menevät välittömästi roskiin.
   Itse sanon aina, etten halua kuittia. Harmi, että tuota vaihtoehtoa ei ole kaikissa kaupoissa, vaan jotkut tyrkyttävät sitä väkisin ja sitten sen joutuu tunkemaan siihen hihnan toisessa päässä olevaan pieneen, kuitteja jo ennestäänkin täynnä olevaan roskikseen, jonne joku idiootti on jo tunkenut kuolaisen purukuminsa, jota sitten joutuu väistelemään yrittäessään saada kuitin sisään niin, etteivät muut vieteriä muistuttavat kuitit työnnä sitä saman tien ulos, jolloin se tipahtaa saastaiselle lattialle, josta sen joutuu noukkimaan ylös ja tunkemaan uudestaan sen kirotun purkan seuraksi. Prk!

   Poista
 3. Hienosti Jarla pöllinyt vieraskirjan idean omaksesen:

  Jupe wrote on 03/07/2024 at 11:00
  Kaupan kassa kysyy Heimolta että "Haluatko kuitin?" ja myöntävän vastauksen jälkeen heittää jotain nokkelaa asiakkaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jupe, onhan tuo idea aika ilmeinen ja ihme, jos sitä ei ole jo käytetty. On täysin mahdollista, että ideoijaksi merkitty Paloniemi on keksinyt tuo sinusta riippumatta. Ehkä jo vuosia aikaisemmin. Eiköhän jokainen ole keksinyt tuon jo ennen kouluikäänsä.

   Poista
 4. Eikös kuitti tai kuittailu ole pikemminkin ilkeä palaute tai vastaus puheeseen. Eikä siis irrallinen heitto, johon ei liity mitään edeltävää puhetta tuon kuitin kohteelta.
  Tuo ei siis ole kuitti. QED.

  VastaaPoista
 5. Miten onkaan Paloniemi keksinyt jotain noin nokkelaa? Ehkä kohta keksii idean "riippumaton tarkastaja"

  VastaaPoista
 6. Kyllähän ravintolan tulisi tajuta että jos annos maksaa 16,90€, niin on valtava riski että menee tarjoitin roskiin, vessapaperirulla pönttöön, ulosteet lattialle, kuset paperitelineeseen tai muuta ikävää 😂

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.