Yön ulkona kaapista ollut makkara - Fingerpori rautalangasta 27.3.2015


Tämän päivän Fingerporissa Heimo Vesa miettii, voiko makkaran vielä syödä, kun se on ollut yön ulkona kaapista. Suurimmalle osalle lukijoista on tuttu tilanne se, kun jotain on unohtunut laittaa takaisin jääkaappiin ja ruoka on seissyt pitkään lämpimässä, jolloin herää epäilys, onko se mennyt piloille. Heimon makkaran osalta tilanne ei yllättäen kuitenkaan ole tämä, vaan makkara on ollut yön ulkona siinä merkityksessä, että se on ollut koko yön viihteellä, siis baarissa ryyppäämässä, ja palaa aamulla taksilla kotiin voiden pahoin.

Vielä on muutama päivä aika hyödyntää tilaisuus ja klikata itselleen tai lahjaksi kuukauden Aku Ankka -tilaus täysin ilmaiseksi! Lisätietoa tästä.4 kommenttia:

 1. Oliskohan tässä myös jokun homoviittaus? Ulkona kaapista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homomakkaroiden biletys lienee melko rankkaa. Mitä tuo valkoinen töhnä tuossa makkaran vierellä on? Onko makkara "lauennut"? Ehkä Heimo Vesa ei tahdo homomakkaraa suuhunsa?

   Poista
 2. Kaappi on vanha mersu.

  VastaaPoista
 3. Kyllä juuri näin. Vanhaa taksimersua kutsuttiin kaapiksi ja juuri tämä on vitsi tässä. Ei siis mikään makkaran ravintolassa käynti.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.