Vastauksesi käsitellään anonyymisti - Fingerpori rautalangasta 5.6.2015


Heimo Vesa vastaa suureen seksikyselyyn, jonka vastaukset käsitellään anonyymisti. Tämä tarkoittaa, että kysely tehdään nimettömänä, jolloin tulosten käsittelyvaiheessa vastauksia ei voida yhdistää vastaajiin. Tässä tutkimuksessa anonyymi käsittely tarkoittaa kuitenkin, että vastausten lukijat toimivat anonyymisti pussi päässään, mutta vastaajien nimet ovat näkyvissä.

1 kommentti:

  1. Mielestäni nuo anonyymit kyselyt ovat varsinainen vitsi. Jokaisessa anonyymissä kyselyssä on ollut numerosarja, jolla vastaukset pystyy yhdistämään henkilöön. On ihan kyselyn laatijan moraalista kiinni jättääkö hän jälkeensä tiedon vastausten lisäksi sen nimi-numerosarjalistauksen.

    Itse sain aikoinaan kyselyn koulutuksen jälkeisestä työllistymisestä, mutta jätin vastaamatta. Jätin vastaamatta myös toiseen kyselyyn, joka lähetettiin sen vuoksi, että en ollut vastannut. Kun en vastannut aktiivinen opettaja kaivoi tietoni esiin ja levitteli myös luottamuksellisesti eteenpäin, tiedot levisi myös minulle asti. Tiedot oli saatu työvoimatoimistosta, koska työvoimatoimistoon liittymättömät tiedot puuttuivat.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.