Veljenpoika unnuttaa - Fingerpori rautalangasta 18.12.2017


Kun Homelius kehoittaa Heimoa tarkistamaan wc-käyntinsä yhteydessä nukkuuko tämän veljenpoikansa, kertoo Heimo veljenpojan unnuttavan rauhallisena. Tällä Heimo tarkoittaa Homeliuksen veljenpojan laulavan omassa huoneessaan unilelulleen unnun-nuu -tyyppistä tuutulaulua. Homelius kuitenkin ymmärtää Heimon vastauksen toisella tavalla, sillä unnuttaminen tarkoittaa myös pikkulapsen masturboimiseen verrattavaa toimintaa, joten Homelius luulee Heimon kertovan, että veljenpoika oli masturboimassa.

7 kommenttia:

 1. No just. Ei ihan kirkkain välähdys.

  VastaaPoista
 2. Hyvästi onnellinen tietämättömyys :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihan ymmärrä. Mitä tarkoitat?

   Poista
  2. Olisin mieluummin ollut tietämättä, että pikkulapsetkin... ja että se on niin yleistä, että sille on tarvinnut keksiä oma nimityskin. Jotenkin puistattavaa ainakin minusta, Asko Vilenius on tietysti haltioissaan...

   Poista
  3. Mitä puistattavaa siinä on? Sitä tekee kaikki, siis ihan kaikki, jopa syntymättömät sikiötkin!

   Poista
 3. Ei ole kukaan ainakaan omasta kaveripiiristäni ikinä kuullut verbiä unnuttaa?? Onkohan tarkoituksella jäänyt sketsin keksijän nimi pois?

  VastaaPoista
 4. On kyse ammattitermistä; kun päivänokosille pannaan yhtaikaa 10-30 kersaa ja joka toisella käsi menee kikkeliin/pimppiin, on lastentarhanopettajien pakko ollut keksiä ilmiölle nimi. Vaihtoehtona olisi tietysti puhua runkkaamisesta.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.