Jumala ajaa Aatamin ja Eevan paratiisista - Fingerpori rautalangasta 6.9.2018


Stripissä Jumala ajaa Aatamin ja Eevan paratiisista. Tämän luulisi tarkoittavan, että Jumala "ajaa pois" eli karkoittaa heidän paratiisista, mutta kuvassa Jumala ajaakin heidät konkreettisesti autolla pois paratiisista.

6 kommenttia:

 1. Taitaa Jumala ajaa Lada Nivalla. Auton etumaski ja -valot näyttävät tutuilta. http://www.autowiki.fi/images/thumb/7/7b/Lada_Niva_1600_1987_etu.jpg/800px-Lada_Niva_1600_1987_etu.jpg

  VastaaPoista
 2. Muuten hyvä selitys, mutta "konkreettisesti"-sana liikaa. Autolla ajaminen ei nim. ole sen konkreettisempaa ajamista kuin esmes kepillä hätisteleminen.

  VastaaPoista
 3. Jumala ei luota ajotaitoonsa, kun käyttää turvavyötä.
  VastaaPoista
 4. Hyvät ilmeet koko porukalla. Eeva katselee vähän että mitä tuli tehtyä. Sinne jäi paratiisi.

  Mutta ei se Lada Niva sentään ole mikään jumalallinen auto. Paremmin Jumalan alle sopisi DS. Sen sanaleikin jätän avaamatta.

  VastaaPoista
 5. Englanninkielinen raamattu tarkentaa auton merkkiä: "God drove Adam and Eve out of the Garden of Eden in Fury." Eli auto on Plymouth Fury.

  VastaaPoista
 6. Työläisten paratiisi = Neuvostoliitto, tai niin moni kuvitteli 20- ja 30-luvuilla, kunnes totuus paljaustui helvetiksi. Ja kuvan auto on luonnollisesti Neuvostoliittolainen Lada Niva.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.