Lasta takapuoleen - Fingerpori rautalangasta 21.9.2018

-Strippi sensuroitu-

Päivän stripissä nainen ostaa kioskilta kahvin, ja kuten R-kioskin kampanjaan kuuluu, kahvin ostaja saa kaupan päälle vitsin. Myyjä kertoo kuitenkin varsin vaivaannuttavan ja epäkorrektin vitsin, jossa on sanaleikki. Kun häntäluu on murtunut, voi kehoitus "panna lasta takapuoleen" voi tarkoittaa murtuneen häntäluun tukemista lastan avulla tai vaihtoehtoisesti anaaliseksiä lapsen kanssa. Strippi sensuroitiin Helsingin sanomien nettisivuilta.

11 kommenttia:

 1. Onko kellään tallessa tätä strippiä

  VastaaPoista
 2. ylilauta.org/sekalainen/88278020

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi idiootti annat toimimattoman linkin

   Poista
 3. Ilmeisesti tämän sarjakuvastripin ydin olikin täysin asiayhteyteen sopimattoman ja muutoinkin sopimattoman vitsin kertominen tuollaisessa asiakaspalvelutilanteessa vanhalle rouvalle.

  Ymmärrettävä sensurointikin sinänsä.

  VastaaPoista
 4. Ei häntäluu murtumaa lastoiteta!?

  VastaaPoista
 5. Jokseenkin sama vitsi taisi olla Anonyymeissä elukoissa joskus pari vuotta sitten.

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti pelasti päivän. Hyvä huumori on hyvää, huono huumori on parasta!

  VastaaPoista
 7. Hesari on niin naurettavuuteen saakka korrekti.

  VastaaPoista
 8. Ottaen huomioon viime aikoina esiintulleet yhden tietyn kirkon edustajien tekemät lapsien hyväksikäyttämiset, miksi Hesari antaisi tälläisestä vitsailla. Siitä ei kylläkään nauttisi muut kuin he jotka ovat sydämeltään pedofiilejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutkiskele sinä vain omaa sydäntäsi, äläkä arvioi muita.

   Huumori syntyy lähes aina toisiinsa liittymättömien asioiden yllättävästä yhdistämisestä, ja siihen kuuluu myös hyvin usein epäkorrektius. Juuri se voi huvittaa, että asiat eivät omassa arvomaailmassa oikeasti ole niin kuin vitsi antaa ymmärtää.

   Tuossa vitsissä yksi olennainen fingerporimainen taso tosiaan on se, minkä joku jo ylempänä huomasi, että stripin vitsin täytyy olla epäkorrekti, että strippi toimisi. Rouva menee vaatimaan vitsiä, mutta saakin sellaisen, joka oletettavasti ei naurata häntä yhtään.

   Poista
 9. Hesari on säälittävä. Ensin julkaisee tällaisen stripin ja sitten se vaihdetaan eiliseen. Missä on esimoderointi?? Löytyykö munaa kertoa kuka on tämän päästänyt läpi? Ei tosin mikään yllätys Hesarin uutisointia kun vähän seurailee.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.