Punaisen lihan syöntiä tulisi vähentää - Fingerpori rautalangasta 2.4.2019


Kun radiossa kerrotaan, että punaisen lihan syöntiä tulisi vähentää, tarkoitetaan tällä punaiseksi lihaksi luokiteltavien, kuten naudan ja porsaan lihan syömistä. Vastakohta punaiselle lihalle on valkoinen liha, jolla tarkoitetaan siipikarjan kuten kanan lihaa.
Heimo ymmärtää asian kuitenkin eri tavalla, sillä hän välttää punaisen lihan syömistä grillaamalla punaisen lihansa niin mustaksi, että punaista väriä ei ole enää jäljellä. Tämä on kuitenkin hölmöä, koska liha luokitellaan mustasta väristään huolimatta edelleen punaiseksi lihaksi, ja lisäksi karrelle grillattu tuotos sisältää nyt runsaasti karsinogeeneja, eli syöpää aiheuttavia aineita, joten lihasta on tullut entistäkin epäterveellisempää Heimon grillaamana.

3 kommenttia:

 1. Olipa hyvä selostus. Moniko näitä oikein kirjottaa? Kun taas esim. Tässä http://www.rautalankapori.fi/2019/02/kissan-kuvaaminen-fingerpori.html?m=1 vaan kerrotaan mitä kuvissa tapahtuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mielestäni tämä näytti eri tyyliseltä kuin kaikki muut. Ehkäpä vakio rautalangastavääntäjä on nakittanut jonkun tekemään tämän päivän selityksen puolestaan.

   Poista
 2. Gh; oletko sinä sama tyyppi kuin Unknown ?
  Päästä jo irti...

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.