Rintamäkeläiset - Fingerpori rautalangasta 1.4.2019


Päivän stripin vitsinä on elokuvateatterin vaihtuneet roolit. Tavallisesti elokuvateatterissa tavalliset ihmiset katsovat elokuvia supersankareista, mutta Fingerporissa supersankarit ovat tulleet elokuvateatteriin katsomaan jännityksellä elokuvaa tavallisista ihmisistä.

9 kommenttia:

 1. Hämis päässyt Hulkin kaikkuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämis näytti ensi silmäyksellä istuvan alemmalla rivillä kuin Hulk, mutta nyt kun kerran katsoin kuvaa tulkiten sen tavallasi, siitä mielikuvasta en pääse eroon. :-D

   Poista
 2. ÄH! åff, selvästi Hämis o Halissa Hulkin kaikkussa , kun alakulmassa on Hulkin peukalokin mukana kuvassa - oikein ISO rutistusote (kuinkas muuten)

  VastaaPoista
 3. Todella mainio Fingerpori. Sitä ihmettelen, että miksi 77 on merkannut tämän huonoksi. Ilmeisesti eivät ole katsoneet/eivät tiedä mikä Rintamäkeläiset on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, että ne stripit, joissa ei ole sanaleikkiä/kielellistä jujua, saavat enemmän miinusääniä. Fingerpori ei kuitenkaan perustu yksinomaan kielellä leikkimiseen vaan mukana on aina ollut myös tällaista vinksahtanutta ajattelua. Tämäkin strippi olisi voinut ilmestyä ihan Fingerporin alkuaikoina, jolloin supersankarit seikkailivat stripeissä useamminkin.

   Poista
  2. Minäkin ihmettelen miinusäänten määrää. Tässähän on ihan mainio idea ja hyvä toteutus. Hulk-hali <3

   Poista
 4. Batman näyttää katsovan jännittyneenä Hulkia ja Hämähäkkimiestä, ei elokuvaa. Varsinainen draama tapahtuukin katsomon puolella. Peräti kolmiodraama?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä todellinen rautalanganvääntö tilanteesta:

   Supersankarit ovat yhdessä kokoontuneet katsomaan Rintamäkeläiset-elokuvaa, kun yhtäkkiä Batman huomaa, että Hämähäkkimies on käpertynyt hellästi Hulkin kainaloon. Lepakkomies, jonka suhde Robiniin on ollut tauolla jo jonkin aikaa, ei saa silmiään irti tästä parista vaan miettii, olisiko hänen itsensä pitänyt tehdä kiinnostuksensa Hulkiin selvemmäksi.

   Teräsmies, aivan aseksuaalisena tyyppinä, ei edes huomaa koko tapausta vaan tapittaa silmä kovana Rintamäkeläisiä.
   Wonder Womanin on vaikea pysyä tuolillaan, kun toisaalta elokuva kiinnostaisi, toisaalta tekis jo mieli päästä viestittään tyttökavereille, tiedättekö mitä näin tänään leffassa.

   Poista
 5. Kaikki supersankarit samassa elokuvassa. Näitähän on hiljattain tehty monta elokuvaa niin DC:n kuin Marvelinkin toimesta.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.