Investoinnit jäihin - Fingerpori rautalangasta 8.7.2019


Kun kaupungin virkamies kertoo, että kaupunki on pannut investoinnit jäihin, luulisi tämän tarkoittavan, että kaupunki on lykännyt rahaa vaativia projektejaan säästösyistä.
Todellisuudessa kaupunki onkin investoinut samppanjaan ja ostereihin, jotka on laitettu konkreettisesti jäähän pysymään kylmänä. Osoittautuu siis, että kaupunki onkin säästämisen sijaan törsännyt rahat ruokaan, juomaan ja naisiin.

5 kommenttia:

 1. No ei oo johdonmukaista; jos mainittuihin kohteisiin on investoitu, niin jäihin on laitettu investointien kohteet, investointi-sana kun viittaa siihen toimenpiteeseen, että sijoitetaan rahoja johonkin.
  Sitpäaitsi jäistä puuttuvat naiset, joisen mainitaan kuuluvan investointikohteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisten suhteen anonyymi klo 12 on oikeassa, stripin naiset (=stripparit?) eivät vaikuta mitenkään kylmiltä, eikä heitä ole ainakaan laitettu jäihin.

   Sen sijaan samppanjan ja ostereiden suhteen hän on väärässä. Kaupunki on investoinut näihin herkkuihin, joten ne normaalissa kielenkäytössä ymmärretään investoinneiksi. Ja ne on laitetu jäihin.

   Strippi toimii, rautalanganvääntö meni vähän ohi.

   Poista
  2. Rautalanganväännössähän sanotaan "kaupunki onkin investoinut sampanjaan ja ostereihin". Eli ihan oikein meni rautalanganvääntö.

   Poista
 2. Pitkästä aikaa hyvä strippi. Ollaan pantu ja investoinnit jäädytetty. Lehikoiselle peukkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei .. siinä ei sanota että "ollaan pantu ja.. "
   "ollaan pantu investoinnit jäihin" .. eli ei sitä ny (ikävä kyll) saa luettua niin että ollaan pantu huoria ja sen lisäks laitettu viinat kylmään

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.