Häiritsevä mopoilu kielletty - Fingerpori rauralangasta 10.8.2020

 


Päivän Fingerporissa poliisi huomauttaa mopoilijalle, että alueella on häiritsevä mopoilu kielletty. Tämän seurauksena mopoilija pysähtyy mutta alkaa suullaan matkimaan mopon häiritsevää ääntä, mitä ei erikseen kielletty. Niinpä yllättäen osoittautuu, että mopoilijan pääasiallinen tarkoituskaan ei ollut ajaa mopolla, vaan nimenomaan tuottaa häiritsevää ääntä.

Lisäksi kuten tuntematon rautalankaporaaja kommenteissa mainitsi: "Päivän Fingerporissa on vitsi siinä, että poliisi kysyy "etkö näe?" ja mopoilija vastaa "nään, nään, näänn", mikä kuulostaa sekä vastaukselta kysymykseen ("näen"), että mopon äänin matkimiselta."
Kiitos hyvästä lisäyksestä!

6 kommenttia:

 1. Päivän Fingerporissa on vitsi siinä, että poliisi kysyy "etkö näe?" ja mopoilija vastaa "nään, nään, näänn", mikä kuulostaa sekä vastaukselta kysymykseen ("näen"), että mopon äänin matkimiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas harvinaisen ovela (ja ilmeisen oikea) lisäys selitykseen. En ollut tuota "nään"-"näen" -juttua tajunnut ollenkaan, ja ilman sitä olisin tänään äänestänyt, että huono Fingeri.

   Poista
  2. Minä luulin aluksi, että se vitsi olisi pelkästään tuossa minkä mainitsit.

   Poista
 2. Tämä on muunnos moottorisahamyyjästä, jossa myyjä vastaa asiakkaan kysymykseen on onn onn onnn

  VastaaPoista
 3. Mopoilun voinee ymmärtää tässä liittyvän myös mopo-termin käyttöön tarkoittamassa nuorempia ja keskenkasvuisempia. Nenäkäs nään nään -vastailu poliisille on "mopoilua" eli lapsellista käyttäytymistä nuorelta.

  VastaaPoista
 4. Alkuperäinen Rautalankaporin selitys on niin ontuva, että sen voisi poistaa. Lukijan lisäys on sen sijaan täyttä tavaraa.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.