Kirkasvalolamppu - Fingerpori rautalangasta 27.10.2022

 

Heimo yrittää ennaltaehkäistä masennusta käyttämällä kirkasvalolamppua. Lamppu kuitenkin päin vastoin aiheuttaa Heimolle masennuksen kun hänelle selviää sähkölaskusta kuinka kalliiksi kirkasvalolampun käyttäminen tuli nykyisillä poikkeuksellisen korkeilla sähkön hinnoilla. Strippi 4789.

19 kommenttia:

 1. Suoraan ajankohtainen strippi.

  VastaaPoista
 2. Nyt on kyllä pöllitty vitsi suoraan yhdestä vanhasta Pahkasian Selleristä. Toki ehkä luvan kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taatusti, sillä jos yksi henkilö keksii vitsin, niin se poistuu eetterissä leijuvasta varannosta, eikä kukaan näin ollen voi enää ikinä keksiä sitä uudestaan.

   Poista
  2. Mielenkiintoista eka kommentti "stippi pöllitty" kirjoitettu 13:50 ja vastaus siihen 15:55

   Ei siinä mitään, mutta molemmat kommentit julkaistu vasta 17:00 jälkeen... Ennustajan taitoja tai jotain maagista ilmasta.

   Nyt ollaan saatu kävijät 60.000/kk tasolta takas 80.000/kk taolle, ja ylikin, joten jatkaka samaan malliin

   Poista
  3. 18.08. pötyä. Kirjoitin tuon vastauksen työpaikalla tauolla ja aika täsmää. Paljastit tuolla vain, että pidät Rautalankaporia auki 24/7, mutta et muista päivittää näkymää tuntikausiin, gary.

   Poista
  4. Kaikki käviäjöiden eteen, eiks jes :D

   Kumpikaan kommentti ei näkynyt 17:08 vaikka eka on kirjoitettu 13:50 ja toka 15:55

   Melkoinen sattuma...

   Jatketaan samaan malliin, kohta on 100.000 rikki...

   Kohta voisi vaikka vaikkapa ylläpitäjä vastata keskellä yötä minutelleen samaan aikaan jonkun toisen kanssa...

   Poista
  5. Siis 17.08? Minuutin tarkkuudella? Sinä siis tosiaan pidät tätä sivustoa auki 24/7 ja tarkkailet kelloa samalla. Hyvät ihmiset, keskuudessamme kulkee pakkomielteinen stalkkeri.
   Mutta oli miten oli, jos sinä et nähnyt tuota 17.08, niin syy on sinussa. Minä kuitenkin näin sen noin 15.50., enkä varmasti ollut ainoa.

   Poista
  6. Ja nyt huomaankin, että sinä siis olet tuo nimimerkki Kiduttaja - mikä olisi tietysti pitänyt arvatakin. Mietitpä tätä vaihtoehtoa: avasit tämän sivuston joskus vaikkapa 15.30. Kumpikaan noista mainitsemistasi kommenteista ei ollut vielä näkyvissä - ehkä ylläpitäjä on päivätöissä, eikä silloin moderoi täällä. Sitten aloitit laatimaan tuota Kiduttaja-nimellä tekemääsi postausta, jonka tekeminen on vaatinut melkoisesti googlaamista. Ja sillä aikaa tuo 13.50 tuli esiin - vaikkapa klo 15.45 ja minä näin sen. Vastasin siihen ja koska ylläpitäjä oli koneensa lähettyvillä (koska oli juuri lukenut tuon 13.50:n), niin hän luki sen pian ja päästi läpi. Sitten vihdoinkin sinä sait tuon melkoisen työteliään kommenttisi laadittua ja lähetit sen klo 17.08. Ilman, että olit tietenkään päivittänyt sivua, koska sehän olisi tuhonnut kesken olevan kommenttisi. Yritä muistella, tuohon meni reilusti yli tunti, vai mitä? Eli se siitä, Sherlock.

   Poista
  7. Nyt se 100.000 kävijää rikki, tai satutan vaimoani29. lokakuuta 2022 klo 8.51

   "keskuudessamme kulkee pakkomielteinen stalkkeri."

   Kyllä, eräs pelle on ottanut talteen "vahingossa" tänne lipsahtaneita nimiä, ja profiilikuvia, historiaa, tietoa mahdollisesta työpaikasta jne.

   Mutta sekään ei selitä sitä, miten joku voi kommentoida viestiä jota ei ole edes julkaistu... Ehkä kyseessä on ennustajan taidot?

   Poista
  8. 8:51, näköjään tuo 21:30 viesti oli liian vaikea sinun ymmärrettäväksesi. Siinähän se "ennustus" selitetään täydellisesti.

   Poista
  9. Ei selitetty sitä että:

   Eka viesti kirjoitettu 13:50
   Vastaus siihen 15:55
   Kolmeas asiaan kuulumaton viesti kirjoitettu 17:08

   Ja kaikki nämä kolme julkaistu samaan aikaan viiden jälkeen illalla.

   Joten miten joku on osannust vastata viestiin, joka ei ole vielä edes näkynyt täällä?

   Poista
  10. gary, luehan tuo 21.30 tehty kommentti ajatuksella. "Kiduttaja" ( eli sinä ) tuli tänne joskus ennen ennen klo 15.50. Siinä vaiheessa kumpaakaan noista 13.50 ja 15.55 ei ollut vielä julkaistu. 13.50 oli kuitenkin jo tehty ja odotti tarkastusta. Sen sijaan 15.55. oli vielä kirjoittamatta ja syy siihen oli se, että tuota 13.50 kommenttia ei vielä ollut näkyvissä. Ymmärrätkö?

   Sen jälkeen kiduttaja alkoi laatimaan tuota pitkää sepustustaan. Sitten Fingerporaaja päästi klo 13.50 tehdyn kommentin läpi. Jonkin ajan kuluttua kello tuli 15.55. Kiduttaja laati edelleen tuota viestiään, mutta eräs toinen henkilö näki tuon 13.50 viestin ja vastasi siihen. Hän lähetti viestinsä klo 15.55. Taustalla Kiduttaja googlaa edelleen tietoja omaan viestiinsä.

   Sitten kello tulee 17.08 ja Kiduttaja saa viestinsä valmiiksi. Hän EI päivitä sivua, koska se tuhoaisi kommentin, jota hän on vaivalla laatinut yli tunnin. Eikä näin ollen näe tuota 15.55. kirjoitettua. Sitten Kiduttaja lähettää oman kommenttinsa.

   Tuokaan ei vielä päivitä sivua eli nuo 13.50 ja 15.55. tehdyt kommentit eivät tule esiin, joten Kiduttaja ei vieläkään näe niitä.

   Joskus tuon jälkeen Kiduttaja vihdoin älyää päivittää sivun ja 13.50 sekä 15.55 tulevat näkyviin Kiduttajan omalla koneella. Kaikki muut ovat nähneet ne jo kauan aiemmin. Tämän jälkeen Kiduttaja paljastaa olevansa idiootti, joka ei ymmärrä mitä tapahtui, vaikka se on jokaiselle muulle päivänselvää.

   Mieti nyt tarkkaan. Tulit tänne ennen 15.55, vai mitä? Laadit tuota pitkää viestiä yli tunnin, vai mitä? Laatimisen aikana et päivittänyt sivua, vai mitä? Sano mikä noista kolmesta kohdasta ei muka pidä paikkaansa.

   Poista
  11. Muuten hyvä pohdinta, mutta pitkän kommentin lähettämisen jälkeen ei näynyt mitään noista mainitusta kolmesta... Ehkä joku vastaa tähänki "sattumalta" 20:34 🤔🤔🤔

   Poista
  12. kiduttaja 20.33. joten et päivittänyt sivua. Pelkkä kommentin lähettäminen ei riitä siihen, että välillä tulleet kommentit tulevat näkyviin. Sivu pitää päivittää erikseen. Kiesus, että olet tollo.

   Poista
  13. Täällä 22:58 ja vieraskirjassa 23:16... Kokeile ens la vaikkapa ryypätä, sen on pal kivempaa ku roikkua netissä 🍺

   Poista
 3. Mielenkiintoinen strippi että sarastusvalon käyttö olisi kallista

  Nykyaikaisen sarastusvalon teho on noin 70w, ja jos sähkön ennätyskallis hinta on vaikkapa 30c/kwh, niin 8h päivittäinen käyttö maksaisi 0,17€ ja päivittäinen käyttö kuukaudessa 5,20€

  Lisäksi aikaisemmissa stripeissä on selvinnyt että Heimo on hyvinkin varakas, esim. stripissä 3688/11.5.2019 Heimo vie roskapussit Los Angelesiin.

  Menopaluu Suomesta Los Angelesiin näyttäisi maksavan halvimmillaan yhdellä vaihdolla 751€ henkeä kohden.

  Näin ollen pelkällä roskapussien vientireissun hinnalla, heimo voisi käyttää valoa 8h päivässä 4411 päivää eli 12 vuoden ajan. Tämäkin vain siinä tapauksessa että sähkö hinta ei 12 vuodessa normaalisoituisi tasolle 0,10€/kwh, jolloin sarastusvaloa voisi käyttää yli 30 vuotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gary, nyt lähdet aivan väärästä lähtökohdasta liikkeelle. Huomaa, että tuo Los Angelesin matka oli tätä ennen. Silloin Heimolla vielä oli rahaa. Matkan jälkeen taas ei, ja syynä on nimenomaan tuo hirvittävän kallis matka. Ja matkan aiheuttaman rahattomuuden seurauksena on tuo hermoja raastava tilanne, jonka Heimo pelkää johtavan masennukseen ja jota hän yrittää ehkäistä tuolla lampulla.

   Poista
  2. Kyllä se Heimon tuhlaaminen on jatkunut Los Anglelesin jälkeenkin

   23.9.2021 lennetty etelään
   15.7.2021 lennetty yksityiskoneella

   Poista
  3. Ilmeestä päätellen Heimo enempi närkästyy
   kun pikku laskusta pitää numero tehdä.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.