Masokistit yksityisautoilua vastaan - Fingerpori rautalangasta 29.10.2022

 

Päivän stripissä masokistit osoittavat mieltään kadulla yksityisautoilua vastaan estäen liikenteen kulkua. Poliisi on aikeissa käyttää pippurisumutetta mielenosoittajien karkottamiseen tieltä, mutta toinen poliisi huomauttaa, ettei pippurisumute tässä tapauksessa toimisi, sillä masokistit saavat nautintoa sumutteen aiheuttamasta fyysisestä kivusta. Masokistien todellinen motivaatio mielenilmaukseen ei ehkä olekaan yksityisautoilun vastustaminen, vaan pippurisumutteen tai muun kärsimyksen vastaanottaminen poliisilta. Strippi 3729.

6 kommenttia:

 1. se on paprikasumutetta eikä mitään pippurisumutetta smh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 9.29: Otapa silmä käteen ja katsopa uudelleen, mitä putelissa lukee.

   Poista
  2. 9.29 taitaa viitata oikeisiin sumutteisiin, eikä tuohon Jarlan piirtämään. Jossa siis on virhe, sillä oikeissa purkeissa on nimenomaan paprikasumutetta.

   Poista
  3. Kuten yrittäjä Sakari Jalkamyyrä niin osuvasti sanoi:"joku kirjoittanut siihen" niin tosiaan paprikasumutteita kutsutaan kutsutaan kyllä pippurisumutteiksi, mutta ovat silti paprikajuttuja. Väkevät chilitkin ovat paprikoita.

   Poista
 2. Markkinoilla olevia tuotteita myydään nimenomaan pippurisumutteen nimellä. Riippumatta siitä mikä sen tehoaine on, pippurisumute on ihan käypäinen ja tunnistettava nimi aineelle.

  VastaaPoista
 3. No jo on kirjoittajilla kyrpä otsassa.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.