Fingerpori rautalangasta 25.10.2014 - Imagosyistä piilolinssit ilman vahvuuksia


Tämän päivän stripin pohjana on ilman tekstejä esitelty Fingerpori, johon lukijat saivat keksiä omia repliikkejä hahmoille.
Stripissä Allan kertoo Heimolle hankkineensa imagosyistä piilolinssit ilman vahvuuksia. Heimon arvellessa, että ihmiset saattavat pitää Allania outona Allan toteaa, ettei niitä huomaa kukaan. 

Vitsinä on viittaus hipsteri-muodin mukaisiin imagolaseihin, siis silmälaseihin ilman vahvuuksia, joista Allan on vienyt idean eteenpäin imagopiilolinssien muodossa. Viimeisen ruudun toteamus siitä, että kukaan ei huomaa imagopiilolinssejä kääntää koko ajatuksen kuitenkin päälaelleen, sillä siinä missä imagolaseja pidetään ainoastaan ulkonäkösyistä, imagopiilolinssit eivät toimikaan samassa tarkoituksessa ollenkaan. Niinpä Allanin imagon kohotus on liittynyt pelkästään piilolinssien ostamiseen, ei niinkään niiden käyttämiseen.

Kaipaatko itse täydennystä piilolinsseihisi, vaihtelua silmiesi väriin tai haluatko säväyttää Halloween-piilolinsseillä? Piilolinssejä niin kerta- kuin moniköyttöisinä, kaikissa väreissä, vahvuuksilla tai ilman voit Allanin tapaan ostaa edullisesti suoraan kotiin Lenson-nettikaupasta. Käytä samalla alennuskoodia SAVEMORE, niin saat 5 € alennusta 50 € tilauksesta, 20 € alennusta 100 € tilauksesta ja 40 € alennusta 150 € tilauksesta!

1 kommentti:

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.