Finlaysonin Tom of Finland -mallisto, suomalaisen sarjakuvan ja tasa-arvon asialla

Täällä Rautalankaporissa olemme suuria suomalaisen sarjakuvataiteen ystäviä. Lisäksi juuri nyt on alkamassa maanlaajuinen homoseksuaalisuuden teemaviikko, sillä tasa-arvoisen avioliittolain kohtalosta päätetään tulevan viikon perjantaina.
Näitä teemoja nostaakseen perinteikäs suomalainen tekstiiliyritys Finlayson on juuri tuonut myyntiin Tom of Finland -aiheisen malliston, johon pääset tutustumaan painamalla tästä.

Rautalankapori suosittelee uusien tyynyliinojen, pussilakanoiden, kauppakassien tai esimerkiksi pyyhkeiden tarpeessa olevia katsastamaan Finlaysonin nettikaupan. Ostamalla jotain hyödyllistä itsellesi tai vaikkapa joululahjaksi teet samalla palveluksen niin suomalaiselle sarjakuvataiteelle, tasa-arvokeskustelulle kuin Rautalankaporillekin, sillä tämän sivun kautta tehdyistä tilauksista Rautalankapori saa Finlaysonilta pienen osuuden myynnistä.

Nopein tilaaja saa lisäksi käyttöönsä Rautalankaporin alennuskoodin, jolla saa kaikista tuotteista 10% alennuksen. Alennuskoodi on 2359210RVMJP ja se on voimassa vain tänään 21.11.2014.

2 kommenttia:

  1. Nyt meni sitten Rautalankaporikin boikottiin. Valitettavasti.

    VastaaPoista
  2. Valita meille joki. Kaikesta sitä mielensä voikin pahoittaa

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.