Fingerpori rautalangasta 31.12.2014 - Särki kädellä


Vuoden 2014 viimeisen Fingerporin vitsi perustuu kaksimielisiin tulkintoihin, sillä Heimon toistaessa sanat "särki kädellä" tarkoittaen miestä joka rikkoi kädellään saunan lauteen, lähistöllä uiskenteleva särki luulee Heimon puhuvan särjestä masturboimassa ja nolostuu.

Rautalankapori kiittää kaikkia rautalankaporaajia, niin aktiivisia kommentoijia kuin ohikulkijoitakin, Rautalankaporin ensimmäiseen vuoteen osallistumisesta. Rautalankaporin seuraajat ovat olleet hienossa kasvussa ja vuoden 2015 Fingerpori-strippejä lähdetään analysoimaan suuren yhteisön voimin!
Pian vuoden vaihteen jälkeen on Rautalankaporin suosion ja erityisesti Twitterissä tuhannen seuraajan ylityksen juhlistamiseksi luvassa Fingerpori-aiheinen arvonta, joten pysy kuulolla!

Helpoiten pysyt kärryillä, saat automaattisesti saatavillesi tuoreen Rautalankapori-selityksen ja osoitat tukesi rautalankahuumorille tykkäämällä Rautalankaporin Facebook-sivusta tai seuraamalla Twitterissä @Rautalankapori:a, joka päivittäisen stripin lisäksi poimii myös muita Fingerpori-aiheita ja muita puujalkoja.

Kiitos kaikille ja hyvä uutta vuotta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti