Eiköhän jotain rakosta löydy - Fingerpori rautalangasta 10.4.2015


Tutkijakollega kysyy Heimolta, olisiko hänellä jossain välissä aikaa antaa kommenttia hänen tutkimuksestaan, joka vastustaa evoluutioteoriaa. Heimo vastaa sanoen "eiköhän jotain rakosta löydy", mikä nostattaa tutkijan hiukset pystyyn, sillä Heimon sanat voi tulkita kahdella tavalla. Heimo tarkoittaa vastauksellaan, että häneltä toidennäköisesti löytyy aikataulusta sopiva rakonen, jonka aikana hän ehtii silmäillä ja kommentoida tutkimusta. Tutkija kuitenkin tulkitsee Heimon suhtautuvan negatiivisesti tieteellisesti epäilyttävään aiheeseen ja luulee hänen tarkoittavan, että Heimon rakosta löytyisi jotain kommentiksi tutkimukseen, eli että Heimo aikoisi osoittaa mielipiteensä virtsaamalla Evoluution valhe -tutkimuksen päälle.


4 kommenttia:

 1. En edelleen tajunnut. Oonko tyhmä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet.

   Heimon pointti on, että aikataulusta löytyy joku rakonen jossa antaa palautetta.

   Kollega tulkitsee sen niin, että Heimo sanoo että hänen rakostaan löytyy jotakin, eli palaute tulee hänen rakostaan > Heimo antaa palautetta virtsaamalla tutkimuksen päälle.

   Poista
 2. Itse tulkitsin tämän niin, että sopiva väli = rako.

  VastaaPoista
 3. Itse ajattelin, että rako eli virhe löytyy kirjassa esitetystä päätelmästä tai sitten se todennäköisempi vaihtoehto eli osoittaa mielipiteensä virtsaamalla kirjan päälle.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.