Siksi kokoomus - Fingerpori rautalangasta 1.9.2015


Päivän Fingerpori tekee huumoria Kokoomus-puoluetta äänestävästä miehestä, joka erikoisesti perustelee oikeistolaista valintaansa sillä, että maailma on parempi paikka kun on tarpeeksi köyhiä keräämässä tyhjät pullot pois puistosta. Huumori perustuu stereotyyppiseen kuvaan hyväosaisen piittaamattomasta asenteesta huonompiosaisiin.

3 kommenttia:

  1. Mielestäni tässä Jarla on paljastanut oman ennakkoluulonsa ja poliittisen tietämättömyytensä. Kokoomus on puolue, joka parantaa erityisesti köyhäin asemaa helpottamalla työn saantia sekä parantamalla talouskasvun edellytyksiä hyvinvoinnin lisäämiseksi. Toisin kuin monet luulevat, eriarvoistuminen ei ole poissa keneltäkään.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi 1 on oikeassa: kun rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät niin aitokokoomuslaisella logiikalla köyhät siinä jotenkin niinkuin rikastuvat. jos rikkaat köythyisivät, se vasta olisi aivan kauheaa! aidot rikkaat eivät vaivaudu äänestämään kokoomusta, mutta ovat erittäin hyvillään siitä, että heitä köyhemmät ja tyhmemmät tekevät niin, vaikkeivät itse siitä hyödykään.

    VastaaPoista
  3. Ei voi olettaa Jarlan kantaa, eikä varsinaisesti sarjakuvan henkilönkään. Jos stereotypioidaan, niin näyttääkö stripin henkilö Kokoomuslaiselta?

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.