Hyttysvoide - Fingerpori rautalangasta 26.10.2015


Päivän Fingerporissa Heimo Vesa ostaa kaupasta hyttysvoidetta, joka on tarkoitettu levitettäväksi ihoon hyttysten karkottamiseksi. Heimo ymmärtää tuotteen tarkoituksen kuitenkin väärin, sillä hän aikoo käyttää hyttysvoidetta kosteuttavana voiteena oman lemmikkihyttysensä iholle.

2 kommenttia:

  1. tämä on nillittämistä, mutta kun näissä selityksissä usein sanotaan tyyliin "Heimo ymmärtää tuotteen tarkoituksen kuitenkin väärin" niin eihän se välttämättä niin ole: jos kerran fingerporilainen palautelaatikko antaa palautetta asiakkaan ulkonäöstä, niin tokihan fingerporilainen hyttysvoide voi olla juurikin tarkoitettu hyttysen iho-ongelmiin eli heimo käyttää sitä oikein ja me muut, jotka paikallisesta kaupasta tuotteen ostaisimme, ymmärtäisimme väärin ; D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on totta, asian voi hyvin tulkita usein tuolla tavalla. Rautalankaselitys pyrkii pikemminkin osoittamaan vitsin ytimessä piilevän sanaleikin kuin esittelemään kaikki niistä tehtävät mahdolliset tulkinnat, sillä sanaleikki on kuitenkin kaikkien tulkintojen pohjalla.

      Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.