Onko mikki päällä? - Fingerpori rautalangasta 28.10.2015


Päivän Fingerporissa Heimo Vesa soittaa Mikki Hiiren kumppanille Minni Hiirelle, joka vastattuaan puhelimeen kertoo olevansa vieraana sarjakuvaseminaarissa. Heimo kysyy voiko Minni puhua vai onko mikki päällä, tarkoittaen kysymyksellään, että onko Minnillä kenties käynnissä parhaillaan paneelikeskustelu tai jonkinlainen puhe, mikä estäisi puhelimeen puhumisen, koska mikki eli mikrofoni poimisi keskustelun koko yleisölle. Minni kuitenkin ymmärtää kysymyksen väärin ja luulee Heimon "onko Mikki päällä" -kysymyksellään tarkoittavan kysyä, onko Mikki Hiiri parhaillaan Minnin päällä, eli onko Minni harrastamassa seksiä Mikin kanssa. Minni siis luulee Heimon asiallista kysymystä härskiksi sutkautukseksi ja siksi päättää lopettaa puhelun.

4 kommenttia:

 1. Tämän voisi tulkita myös niin, että Mikki todella on päällä eikä Minni siksi ehdi puhua. Minnistähän näytetään vain pään yläosa...

  VastaaPoista
 2. rautainen ammattilainen30. lokakuuta 2015 klo 12.38

  Tulkitsin tämän niin, että Minni ottaa juuri suihin eikä siksi voi puhua Heimon kanssa.

  VastaaPoista
 3. Edelliset kommentoijat ovat heti fingerporin henkeen etsimässä härskejä merkityksiä kuvista... itselleni tuli mieleen (sic.), että Jarla on rajannut Minni-hahmon näkymään vain osin siksi, ettei tarvitse odottaa yhteydenottoa Disneyn lakimiehiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin, koska Disney-hahmoja on näkynyt myös kokonaan monissa Fingerporeissa.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.