Elämä tuonpuoleisessa - Fingerpori rautalangasta 2.2.2016


Päivän Fingerporissa vanhus kertoo pohdiskelleensa millaista elämä lienee tuonpuoleisessa. Stripin huumori perustuu vanhan miehen pettymykseen, kun hän pian pohdiskelunsa jälkeen taivaaseen päädyttyään joutuu huomaamaan, että leppoisat eläkepäivät eivät johtaneetkaan taivaalliseen rauhaan, vaan Jumala pistää hänet oitis töihin tasoittamaan kumpuilevia pilviä.

Rautalankapori suosittelee kokeilemaan suomalaista Wolt-palvelua, jonka avulla voit tehdä ruokatilauksen yli 300 ravintolasta. Voit tehdä tilauksen itse noudettavaksi ilman jonotusta tai tilata ruuat kotiin toimitettavaksi. Wolt tuo ruuat kotiin kätevästi ja edulliseen hintaan (yleensä 3,9e) myös ravintoloista, joilla ei ole omaa kotiinkuljetusta. Ja mikä parasta, ladattuasi Woltin puhelimeesi (iphone tai android) ja käyttämällä rekisteröinnin yhteydessä Rautalankaporin koodin TCRR saat ensimmäisestä tilauksestasi 5e alennusta! Sillä saa jo melkein ilmaisen ruuan.

3 kommenttia:

  1. Mi-tä? Tämä on varmaankin heikoin kaikista. Rima niin matalalla että sen ilmassa pitämiseen tarvitaan todella pitkiä kiinalaisia...

    VastaaPoista
  2. Eipä oikein selitys uppoo mullekaan. Vähän hain, että josko milla liittyisi jotenkin, vaikkapa englannin to mill tasoittamiseen, mutta ilmeisesti ei.

    VastaaPoista
  3. En suostu uskomaan että tää on koko selitys! Missä se vitsi muka on?

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.