Eppujen keikka - Fingerpori rautalangasta 7.11.2016


Kun Allan kertoo olleensa kesällä Eppujen keikalla, tämän olettaisi tarkoittavan olleen Eppu Normaalin keikalla. Näin ei kuitenkaan ole, vaan Allan on ollut keikalla, jossa esiintyi useita Tenavat-sarjasta tuttuja Eppu-nimisiä hahmoja.

8 kommenttia:

 1. Äh, otsikon perusteella odotin ekaluokkalaisten keikkaa.

  Jossain päin Suomesa ekaluokkalaisia kutsutaan eppuluokkalaisiksi ja tokaluokkaisia toppuluokkalaisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otsikon perusteella odotit? Jotkut siis tulevat suoraan Rautalankaporiin katsomaan selityksen ennen kuin ovat lukeneet stripin?

   Poista
  2. Mikäs siinä on ihmeellistä? Tänne on aika helppo tulla. Kuinkahan moni lukee stripin usealta sivustolta, ajan hukkaa?

   Poista
  3. Ajan säästämiseksi voi myös jättää stripin kokonaan avaamatta ja lukea pelkän selityksen. Kiitos Rautalankapori, että voin nauttia päivittäisen Fingerporini näin tehokkaasti!

   Poista
 2. " Kuinkahan moni lukee stripin usealta sivustolta, ajan hukkaa?"
  Outo kysymys. Aika harvoin avaan strippiä täällä lainkaan. Ja koskaan en tule tänne ensiksi. Mitä itua on tulla tänne lukemaan selitystä, jos ei ole lukenut itse strippiä - sama kuin lukisi dekkarista ensimmäiseksi lopputratkaisun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lukenut useiden dekkareiden loppuratkaisun ensimmäiseksi. Siitä tietää yleensä kannattaako kirjaa ylipäätään lukea ja säästää aikaa ihan kivasti.

   Poista
  2. On täysin mahdollista lukea Fingerporinsa tämän sivuston kautta ja lukea strippi ennen kuin katsoo selitystä. Itse toimin aina näin.

   Poista
 3. Jokaisen uuden postauksen otsikko tulee blogivirtaani siinä missä muidenkin seuraamieni blogien päivitykset.

  Otsikko ei koskaan paljasta ratkaisua vaan kiteyttää vitsin, eli tässä "Eppujen keikka".

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.