Uli uli - Fingerpori rautalangasta 27.6.2017


Kun miesasiamiesten vuosikokouksen osallistujien suusta kuuluu uli uli -huutoa, syntyy vaikutelma siitä että he ulisevat eli valittavat miesten huonoja yhteiskunnallisia oloja. Todellisuudessa he eivät ulise, vaan huutavat kadonnutta Uli-koiraa.

12 kommenttia:

 1. Voisiko olla myös Jukka Emil Vanajan, https://www.youtube.com/watch?v=zbG0k3RyVr0, kappaleesta tullut? Ainakin internetin meemialakulttuurien syövereistä ollut tunnettu jo pitkään. Merkitystä sitten en itsekään kuitenkaan tiedä.

  VastaaPoista
 2. Niin - koiran nimihän olisi voinut olla yhtähyvin Val, ja pojat kutsua sitä Vali, Vali, Vali ...

  Sinänsä tuo ulinahan strippinä toimii joten kuten, kun joutuu miettimään ja googlettamaan rautalankaporia, että onko edes jäljillä. Pitänee vielä pohtia.

  VastaaPoista
 3. tässä saattaa olla taustalla joku tosi älykäs ja rautainen vitsi jota en tajua, mutta jos selitys on tuo kuin ap tarjoaa niin jarlan heikoin hetki.

  VastaaPoista
 4. Ensimmäisenä tuli mieleen tämä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Ululointi
  Rautalangasta: kyseessä on erityisesti naisten käyttämä ilmaisu, siksi ristiriita miesasiamiesten huutelulle.

  VastaaPoista
 5. Vitsihän on tässä se, että feministit ovat pitkään syyttäneet ns. miesasiamiehiä ulinasta ja käyttäneet tähän liittyen termiä "uliuli" pilkallisessa mielessä ulinan imitoimisena. Jos ei tämä termistö ole tuttu, vitsi avautuu vain puoliksi.

  VastaaPoista
 6. Täällä kommentoivat vain maan typerimmät tosikot, heh heh. Vai mitä?

  VastaaPoista
 7. Hais-uli hais-uli pilkataan naista. Öhöm öhöm, kun ei kehdata sanoa kokonaan sanaa. Jarla saisi tulla kyllä esiin selventämään, kun muuten tulee tunne että ihan kaikki ei vain mene läpi.

  VastaaPoista
 8. https://www.vauva.fi/keskustelu/3133186/mita-uliuli-tarkoittaa?page=1

  Jo kaksi vuotta sitten tämä Vauva.fi keskusteluissa?

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.