Museoauto - Fingerpori rautalangasta 4.8.2017


Heimon museoauto ei olekaan vanha museokatsastettu automobiili, vaan museossa ajettava auto hieman samaan tapaan kuin golfauto golfkentällä.

11 kommenttia:

 1. Kuvan Fiat 600 on hyvinkin museoautoikäinen

  VastaaPoista
 2. olisko kuitenkin steyr puch 500, keulassa siivenoloiset jutskat?

  VastaaPoista
 3. Muistan vielä sen ajan jolloin rautalanka tuli parin tunnin sisään fingerporista ja vuorokaudenkin viive oli harvinainen poikkeus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä puolestani muistan ajan, kun ihmiset eivät ruikuttaneet ilmaisesta asiasta. Kuinka monta ruikuttajaa täällä oikein on vai teetkö tuon kaiken yksin ? ( Itse puolestani voin myöntää, että tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun ruikutan ruikuttajista ). Onko sinulla aina tapana roikkua jonkun olkapään takana kyselemässä, että joko on valmista ?

   Mikä hemmetti siinä on, että sivuston ylläpitäjä ei saa ylläpitää omaa sivustoaan omaan tahtiinsa ?! Opettelisit kärsivällisyyttä.

   Poista
  2. Minusta ihan kohtuullinen huomautus. Sitä kutsutaan palautteeksi, johon ylläpitäjä reagoi, jos sivuston tulevaisuus kiinnostaa.

   Olemme kiitollisia ilmaisesta palvelusta, mutta kaikkoaa ne kävijät ja mainostulot (?) ennen pitkää sellaiseltakin. Jos sen haluaa välttää, niin ruikutukset kannattaa vähintään kuunnella. Mikään ei kehity asenteella, missä kritiikki leimataan kategorisesti itkuksi.

   Terveisin eri nyymi

   Poista
  3. Olen samaa mieltä, että edes joku taso olisi hyvä säilyttää. Minäkään en ole vielä tätä strippiä kommentoinut joten meitä "ruikuttajia" on ainakin kolme.

   Poista
 4. Selittäkääs tuota jumalan vasaraa.

  VastaaPoista
 5. Tavallinen kielikuva, joka on vain vedetty överiksi.
  Tyyliin "Olen kohtalon sormi."
  "Minä taas olen kohtalon varvas."
  "Ja minä olen kohtalon ---"


  Minua taas ihmetyttää vanhuksiin iskevät varkaat.

  VastaaPoista
 6. "Varkaat iskevät vanhuksiin" voisi tarkoittaa että vanhusten omaisuus on varkaiden kohteena ja heiltä varastettaisiin tavaraa. Nyt varkaat iskevät kirjaimellisesti vanhuksiin ja varastavat heidän ruumiistaan kyborgiosia.

  VastaaPoista
 7. Vaan miksi varkaat on noin pieniä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että mahtuisivat sisään vanhuksiin (kai).

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.