Varkaat iskevät nyt vanhuksiin - Fingerpori rautalangasta 12.8.2017


Kun lehtiotsikko kertoo, että varkaat iskevät nyt vanhuksiin, tämä tarkoittaa järkevän tulkinnan mukaan sitä, että varkaat vievät vanhuksilta rahat tai murtautuvat näiden asuntoihin. Stripissä nähdään lööpistä kuitenkin tulkinta, jossa varkaat iskevät vanhuksiin samaan tapaan kuin vaikkapa rakennukseen; he murtautuvat vanhuksen sisään ja vievät sieltä "arvoesineet".

5 kommenttia:

 1. 13.8: Aseiden kanssa riehuva rikollinen uhkaa tappaa kaikki. Asuntoa piirittävä poliisi heittää sisään älypuhelimen, jota rikollinen heti kiinnittyy näpläämään. Näin poliisi on "lamauttanut" hänet, koska puhelimella ollessaan hän ei voi toteuttaa uhkauksiaan. Tavallisesti poliisin lamauttaessa jonkun se tapahtuu ns. etälamauttimella, joka antaa voimakkaan sähköiskun.

  Mm. YK ja Amnesty pitää etälamauttimen käyttöä kidutuksena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mi-mikä oli tämän postauksen idea...?

   Jos olisit malttanut kyseisen stripin rautalankaversiota, niin olisit ehkä tullut siihen tulokseen, että ei selostuksesi olekaan niin hauska, että kannattaa laittaa esille...

   Poista
  2. Kun on monta päivää saanut odottaa niin alkaa kyllästyttää.

   Poista
 2. Selittäkääs nyt 15.8., en usko tajunneeni, vai onko se oikeasti noin huono.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi oletin, että siinä on jotain erittäin nokkelaa ja/tai sivistynyttä, jota en vain tajua, mutta seuraavana päivänä kävi ilmi, ettei se olekaan Jeesus, vaan kyseessä on joku Hessu Muhevainen.

   Eli kyllä se taitaa olla vain huono. Ei matkalippua: poistetaan kyydistä. Olisi kyllä parempi, jos vasta viimeisessä ruudussa kävisi ilmi, ettei se olekaan juna tai bussi, vaan lentokone...

   Ja jatko-osa on ihan yhtä huono...

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.