Prismassa keskustellaan kännykkäsäteilystä - Fingerpori rautalangasta 19.8.2017


Kun mies kuulee TV:stä, että Prismassa keskustellaan kännykkäsäteilystä, hän luulee että keskustelu tapahtuu Prisma-tavaratalossa. Kännykkäsäteilystä keskustellaan kuitenkin YLEn Prisma-ohjelmassa. Sama strippi on nähty aiemminkin, ensi kerran jo 15.2.2016.

8 kommenttia:

 1. Mun mielest tää on niin, että mies luulee tv:ssä keskustellaan Prisma ohjelmassa säteilystä ja todellisuudessa se keskustelu tapahtuuki Prisma kaupassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. N.I.
   Jos noin on, niin miksi mies sitten lähtee kahdeksalta Prisma-kauppaan sen sijaan, että katsoisi silloin Prisma-ohjelmaa televisiota ?

   Poista
 2. Tämä on sitten jo kolmas yritys, 19.8.2017 ja 15.2.2016 lisäksi tämä on julkaistu myös 24.7.2017.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa Jarlalla olla vitsit vähissä. Vanhoja toisteen, ja uudet ovat nykyisin usein melko väsyneitä ja monesti myös poliittisia kannanottoja ilman kunnollista vitsiä. Helmiä on enää harvassa.

   Poista
 3. 21.8. #1: Sama kuin 22.5. nähty.
  21.8. #2: Kyltissä lukee suomeksi ja ruotsiksi "säästökoko - sparrulle". Urho Puuma kuitenkin olettaa vessapaperin olevan tarkoitettu sparrun eli peniksen kuivaamiseen ja vihjaa omaavansa niin suuren peniksen, ettei kyseinen paperi ole tarpeeksi iso.
  22.8: Hirviä 3 km tarkoittaa että seuraavien kolmen kilometrin matkalla on hirvivaara. Perhe kuitenkin luulee merkin tarkoittavan että alueella on hirviä nähtävissä ja suuttuu kun näin ei olekaan.

  VastaaPoista
 4. Penikseni huutaa suurena ja punaisena. Paska kuuluu perseeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä kuulu, vaan nimenomaan pois sieltä. Kuuntele, mitä kehosi sanoo, se käskee hankkiutumaan eroon siitä.

   Ja kannattaa keskustella lääkärin kanssa tuosta väristä, sekä psykiatrin kanssa näkemästäsi kooosta.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.