En voi sinulle naiseksi muuttua - Fingerpori rautalangasta 18.7.2018


Kun Allan on baarissa iskemässä naisoletettua, paljastaa tämä yllättäen ettei olekaan nainen, vaan ristiinpukeutunut mies tai muuta sukupuolta edustava. Hänen käyttämänsä lausahdus "voi, en voi sinulle X muuttua" on myös tullut tutuksi Putous-hahmo Ymmi Hinaajan käyttämänä hokemana.

7 kommenttia:

 1. Jotenkin ajatukseltaan ontuva strippi. Jos kyseessä on henkilö, joka nimenomaan haluaa esiintyä naisena, miksi hän sanoisi, ettei hän voi naiseksi muuttua, kun sitä hän nimenomaan ilmeisesti haluaa tehdä.

  Allanin säälin ja murteen kautta yritetty iskurepliikki on kyllä aika hauska. Ehkä iskuyrityksen kohteen vastaus viittaakin enemmän siihen, ettei hän voi alkaa noin onnettomasti yrittävän Allanin naiseksi.

  VastaaPoista
 2. Fingerporissa tupakoidaan vielä ravintoloissa.

  VastaaPoista
 3. Anonyymille klo 1.46: eihän se noin mene. Veikkaisin, että naisen vaatteisiin pukeutuminen siten, että kuitenkin haluaa pysyä miehenä on paljon yleisempää kuin miehestä naiseksi muuttumisen halu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, varmaan sitten niin. En tunne aihetta omakohtaisesti.

   Poista
 4. Ei kai Jarla nyt siinä aallonpohjassa ole että vitsit revittäisiin jostain äkkiä unohdetuista sketsihahmoista, vai onko Rautalankapori ruvennut tekemään näitä selityksiä kännissä/läpällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan tuo sanonta vanhempi kuin putouksen sketsihahmo. 70-luvulla olen jo kuullut, ettei voi muuttua siksi, mitä toinen halajaa!

   Poista
  2. erittäin yllättävää, myönnän, mutta nimenomaan putouksen näyttelijät eivät paljonkaan vaivautuneet keksimään itse, vaan napsivat vanhoja juttuja. niinkuin jo petelius ja kalliala; katsojan muisti on lyhyt.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.