Kun aikuinen huutaa, peli on menetetty - Fingerpori rautalangasta 19.7.2018


Kasvatusterapeutti toteaa, että kun aikuinen huutaa, niin peli on menetetty. Genitaalikirurgi yhtyy tähän mielipiteeseen. He tarkoittavat näillä sanoilla kuitenkin eri asioita. Kasvatusterapeutti tarkoittaa, että vanhemman kasvatuksellinen ote lapseen on menetetty, jos vanhempi alkaa huutaa lapselle. Kirurgi sen sijaan tarkoittaa, että kun potilas huutaa kesken leikkauksen, tarkoittaa se sitä, että on tapahtunut komplikaatio ja leikkauksen kohteena ollut sukupuolielin on menetetty.

5 kommenttia:

 1. Erittäin hyvin väännetty rautalangasta (y)

  Muuten, vaihda tuo taustakuva joksikuksi muuksi. Ei rautalangasta vääntäminen viittaa millään tavvalla piikkilankaan, jolla on aivan oma symboliarvonsa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rautalangan vääntäjä voisi todellakin vääntää rautalangasta myös sen, minkä ammattikunnan sanastosta, ja missä yhteydessä rautalankaa on konkreettisesti väännetty selvennettävänä olevan asian selventämiseksi.

   Poista
  2. Tyhmempi voisi tosiaan luulla että piikkilankaa tehdään rautalankaa vääntämällä. Oikeasti piikkilanka kasvaa piikkilankapuussa, vai oliko se pensaassa? Taisin nukahtaa biologian tunnilla.

   Poista
  3. Itse asiassa piikkilankaa todellakin tehtiin vääntämällä rautalankaa kierteelle, ja kiertämällä aina väliin hakasia viistopäiseksi leikatuista rautalanganpätkistä. Tiedän kun olen joskus nähnyt piikkilangantekokoneen.

   Poista
 2. Mutta ei se piikkilangan vääntäminen todellakaan selvennä yhtään mitään.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.