Valtava ilmapallovauva - Fingerpori rautalangasta 16.7.2018


Kun Heimo kertoo että taivaalla on USA:n presidenttiä esittävä valtava ilmapallovauva, hän tarkoittanee Lontoossa presidentti Trumpin vierailun aikana nähtyä suurta ilmapalloa, joka esitti vauvaksi piirrettyä Trumpia. Kun Homelius toteaa hänen olevan tulossa tapaamaan Putinia, hän luulee Heimon tarkoittaneen ilmapallon sijaan Trumpia itseään. Hän siis luulee Heimon tarkoittaneen, että Trump on ilmapalloista pitävä vauva, joka esittää USA:n presidenttiä.

11 kommenttia:

 1. Hmmmm... Mutkallisehko selitys

  VastaaPoista
 2. Ööh..."ilmapalloista pitävä vauva, joka esittää USA:n presidenttiä." ? Pikemminkin pöhöttynyt ja infantiili tyyppi, jolle presidenttinä oleminen on vastuullisen virkamiestyön sijasta huomionkipeää kannattajajoukkojen edessä paistattelemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin sen tulkitsin. Oli miten oli, en tykännyt. Yleensä Jarla osaa pukea poliittiset kannanottonsa hauskaan muotoon, mutta tämä oli vain kömpelö.

   Poista
 3. Tarkoittanee että ilmapallovauva Trump esittää usan presidenttiä.

  ...Vaikka äijässä on enemmän pressaa kun puolen euroopan vellihousuissa "päättäjissä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. привет, Дик.
   Juu, hänessä on pressaa - nimittäin suun täydeltä Putinin...

   Poista
  2. Aivan.

   Kuten tuon surkuhupaisen lehdistötilaisuuden jälkeen todettiin, epäselväksi jäi kumpi mainituista mestarivalehtelijoista oli Venäjän ja kumpi Yhdysvaltain presidentti.

   Vai olivatko molemmat sittenkin Venäjän presidenttejä?

   Poista
 4. Yleensä kollegat Anonyymit ovat melko laiskoja täppäämään stripin Hyväksi tai varsinkaan Huonoksi; kumpaakaan on harvoin edes paria kymmentä, hyviä sentään silloin tällöin. Tämäpä herätti trumpistit! Hyvä Fingerpori!

  VastaaPoista
 5. Ehkäpä huonoin Fingeri ikinä. Ei noudata normaalia sanaleikki-ideaa.

  VastaaPoista
 6. Minäkin tulkitsin, että "ilmapallovauva" tarkoittaa pulleaa vauvaa, ei ilmapalloista pitävää vauvaa. Korjauksen paikka?

  VastaaPoista
 7. Minä tulkitsin näin: Heimon kommentti näyttää ensin viittaavan siihen, että Suomeenkin on tuotu Trumpia vastaan mieltä osoittava ilmapallo. (Miksi hän Britannian taivaalle osoittelisi?) Kyseessä on kuitenkin (siis Heimonkin tarkoittamana) Trump itse.

  Minusta oli muuten yksi hauskimmista Fingerporeista - yllättävä käänne on kekseliäs, samoin solvaus, jota käytetään.

  VastaaPoista
 8. Täällä otetaan turhaan kantaa vajavaisilla tiedoilla valtionpäämiesten persooniin.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.