Pimputin - Fingerpori rautalangasta 26.2.2022

 

Muille pimputin tarkoittaa pianoa, mutta Rivo-Riittaa tarkoittaakin pimputtimella omaa alapäätään. Stripin numero jää toistaiseksi mysteeriksi.

Rautalankapori tuomitsee Venäjän hyökkäyssodan.

10 kommenttia:

 1. Tuolla pianolla voi näköjään soittaa vain C-duurisävellajissa tai A-mollisävellajissa. Erikoista, kun ottaa huomioon, että Jarla sentään soittaa itsekin, olkoonkin, että hänen instrumenttinsa on kitara.

  Ja kyllä, Venäjä tuomiolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan on esiviritetty Säkkijärven polkka -piano.

   Muuten olen sitä mieltä, että Venäjä tarvitsee Neilikkavallankumouksen

   Poista
 2. Koskettimet eivät ole näkyvissä, koska niiden päällä oleva luukku on kiinni. Venäjä haluaa NATOn pysyvän poissa rajoiltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskettimet ovat näkyvissä, niiden välissä olevat raot on helppo havaita. Pianisti jopa painaa pikkusormellaan erästä alas, jolloin se jää varjoon. Lisäksi kansi on ihan yhtä selkeästi auki, pitää olla sokea, jos sitä ei huomaa. Jarla on jopa piirtänyt sen saranat ( Vaikka kansi on kyllä yleensä kiinni yhdellä pitkällä saranalla - sellaista itse asiassa jopa kutsutaan nimellä pianosarana ).

   Venäjällä on jo kolme Nato-maata rajoillaan ( Viro, Latvia, Liettua ). Ukrainan valtaamisen jälkeen sillä olisi rajoillaan seitsemän Nato-maata ( Viro, Latvia, Liettua, Puola, Slovakia, Unkari ja Romania ). Ja hyvin todennäköisesti Suomesta tulee kahdeksas. Ei kovin fiksu veto. Venäjä ja Putin tuomiolle.

   Poista
  2. Vaikka Venäjällä on nyt käynnissä projekti ottaa pataan lounaispuolen naapuriltaan, näyttää sieltä joku pikkunilkki Pietarista joutavan kirjoittelemaan typeryyksiään tännekin.

   Poista
 3. Tässä mahdollisuus antaa Venäjälle vähän takaisin:
  https://bank.gov.ua/en/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi

  En voi mennä takuuseen, ettei kyseessä olisi todella ovela väärennös Ukrainan pankin domainissa, mutta itse uskon tuon todelliseksi, ja tein eilen elämäni ylivoimaisesti suurimman lahjoituksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä hemmettiä...?

   Poista
  2. Anonyymisetä on joko täysi typerys tai gh:n luokkaa oleva trolli. Älkää nyt saatana menkö tuohon mukaan.

   Poista
  3. Sitten olen typerys. Mieluummin olen typerys kuin sivustahuutelija.

   Hyviä ja varmasti luotettavia avustuskohteita ovat tietenkin mm. SPR, Unicef ja UNCHR, ellei halua ottaa riskiä, että suoraan sotatilille annetut rahat katoavat (mikä on, myönnän, aivan todellinen riski). Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että joka ei nyt auta, ja auta (omien varojen mukaan) tuntuvasti, hyväksyy tilanteen eskaloitumisen ja on osavastuussa siitä, jos muutaman vuoden päästä Suomi alkaa näyttää houkuttelevalta.

   Poista
 4. Se on venäjällä. Se Pim-Putin

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.