Positiivinen näyte - Fingerpori rautalangasta 10.2.2022

 


Kun hiihtäjä kuulee positiivisesta testituloksesta, hän esittää heti ilmiselvän meriselityksen dopinginkäytölleen. Osoittautuu kuitenkin, ettei hän olekaan jäänyt kiinni dopingista, vaan hänen koronatestinsä on positiivinen. Strippi 4585.

9 kommenttia:

 1. Iskender... Tuskin sattumaa, että takaperin luettuna redneksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iskender on turkkilainen nimi, joka vastaa Aleksanteria.
   Tosin joskus nimiä väännetään vitsin vuoksi hienohelmaiseempaan muotoon laittamalla loppuun ulkomainen pääte kuten -der (-deri) tai vaikka -us. Eli tämä saattaisi olla jonkinlainen pilaversio nimestä Matti Isku tai jostain sellaisesta.

   Poista
  2. Mats Iskender --> Aleksanteri?? Älytön ja rutikuiva selitys, sori vaan. Pakkohan asiassa on jonkin sortin huumoria olla. Kyseessä on sentään Fingerpori-nimi.

   Poista
  3. Anon22.22, en näe pahemmmin huumoria nimissä Heimo Vesa, Irma Kääriäinen, Allan Kurma tai edes Asko Vilenius. Krapula-Päivin nimi Päivi Kankkonen on edes jotenkin siihen suuntaan, ja siinäkääin ei ole käytetty nimeä Kankkunen, oletettavasti liian osoittelevana.

   Poista
 2. Koronahan on voinut olla peräisin siitä verestä eikä hän tiennyt vaömentajan antaneen hänelle koronaverta.

  VastaaPoista
 3. Anon 12.50: Et näköjään halua ymmärtää; olisi kai pitänyt kirjoittaa, että "erikoisemmasta päästä oleva Fingerpori-nimi". Ovatko muka nimet Heimo Vesa ja Päivi Kankkonen jollain lailla samaa sarjaa kuin Mats Iskender? Siis Is-ken-der. Ja Mats. Haloo! Allan Kurma taas on perin omituinen nimeksi, mutta toisaalta se assosioituu aika mielenkiintoisiin sanoihin. Ja on sanomattakin selvää, että "Päivi Kankkunen" olisi kaikkea muuta kuin hauska (aikuisten mielestä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anon 10.42, se on samaa sarjaa kuin Asko Arimo Vilenius tai vaikka Aulis Homelius. Entäpä Kusti Lapanen (Gootti-Kustaa) tai Heikki (Hessu) Muhevainen, sukunimet eivät ole ihan tavallisia, mutta ovatko ne hauskoja? Eivät.
   Jorma Suoro ja Urho Puuma ovat Päivi Kankkosen lisäksi ainoat selvät vitsinimet, jos ei lasketa kutsumanimiä kuten Rivo-Riitta, jonka sukunimeä ei tietääkseni ole ikinä kerrottu.

   Poista
  2. Anon 21.03: Siis onko joku muka väittänyt, että mainitsemasi nimet ovat hauskoja? Eihän siitä ole tässä ketjussa ollenkaan ollut kyse. (Noh, joku kyllä voi olla sitäkin mieltä, että esimerkiksi sukunimi Muhevainen on hauska. Joten välttäkäämme absoluuttisia mielipiteitä.)

   Poista
  3. Anon 15.44. onhan tuolla aiemmin eräs väittänyt, että nimessä Iskender on oltava jotain huumoria, sillä se on Fingerpori-nimi. Eli jos nimi on Fingerporissa, sen on oltava hauska. Ei se voi sitäkään tarkoittaa, että Jarlan omasta päästään keksimät nimet ovat hauskoja, sillä Iskender on todellinen nimi.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.