Miten pääsen terveyskeskukseen - Fingerpori rautalangasta 25.4.2022

 

Kun mies kysyy Allanilta miten pääsee terveyskeskukseen, neuvoo Allan ajamaan kolarin. Mies olisi kaivannut ajo-ohjetta terveyskeskukseen, mutta Allanin vastaus on kannanotto terveyskeskuksen niukkaan aikatilanteeseen; lääkärille on vaikeaa saada pikaista aikaa ellei joudu onnettomuuteen. Strippi 3579. Uusinta.

5 kommenttia:

 1. Jarla ja HS lähteneet näköjään paljon puhuttuihin säästötalkoisiin. Kyllähän sitä nyt yhdellä f-porilla kaksi päivää pärjää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten molemmilla sen verran ikää, että alkaneet kertoa samoja juttuja kahdesti.

   Poista
 2. Myös rautalangan kirjoittajalla alkaaikä painaa samaan tapaa. Sama selitys uudelleen parin päivän päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös hiukan pettynyt siihen kuinka Rautalangoittaja laittoi vain kopion vanhasta selityksestä. Kun Rautalangoittajan ns uusasiallinen huumorintaju on kuitenkin moneen kertaan todettu loistavaksi, niin siihen olisi sopinut täydellisesti, että tähän olisi silmää räpäyttämättä laadittu täysin oma selityksensä ilman pienintäkään toistoa.

   Lopussa ei edes todenneta sitä, että tämä on uusinnan uusinta. Vai onko? Kumpi tässä itse asiassa uusitaan, se ensimmäinen kerta vai tämä toinen, eilinen kerta? Vaikea sanoa, kun näyttävät ihan samalaisilta. SELITYSTÄ MYÖTEN :-(

   Poista
 3. Tuolla gh:n palstalla on Jarlalle ideoita kun omat alkavat loppumaan.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.