Lentämisen vastustajat - Fingerpori rautalangasta 9.9.2022

 

Päivän Fingerporissa hipit osoittavat mieltään vastustaakseen lentomatkustusta. He heristävät nyrkkiä myös Teräsmiehelle, vaikka Teräsmies ei käytä lentokonetta lentämiseen ja tämän lentämisestä syntyvät päästöt ovat todennäköisesti varsin maltilliset. Vitsi piilee siis siinä, että hippien luulisi pohjimmiltaan vastustavat päästöjä eikä itse lentämistä, mutta samalla päästötönkin lentäminen joutuu tuomituksi. Myöskään Teräsmieheltä ei heru ymmärrystä lentämistä vastustaville hipeille. Strippi 4749.

3 kommenttia:

 1. Pahkasikaa aikanaan lukeneet muistanevat sarjakuvasankari peräsmiehen, jonka supervoimat syntyivät hernekeiton syömisestä, ja päästöt olivat sen mukaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempi-Peräsmieheni on usempisivuinen, jossa hän taisteli Toveri Pierua vastaan, joka muistaakseni oli saanut voimansa tsernobyliläisestä kaalisopasta. Siviilejä varjellakseen he tappelivat kaukana Siperiassa. Taistelu oli pitkä ja tasaväkinen ja lopulta vastustajat istahtivat uupuneina. Peräsmies tarjosi Toveri Pierulle kunnon huikan, mikä sai jälkimmäisen menettämään tajuntansa. Viimeisessä ruudussa Peräsmies kertoi tarinan opetuksen: "Väkivalta ei ole ratkaisu. Alkoholi on."

   Poista
  2. En ole koskaan lukenut Pahkasikaa, mutta olen aikoinaan lukenut Koululaista ja siinä taas oli sarjakuva nimeltä "Peräsmiehen poika".

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.