Erittäin huonoja uutisia - Fingerpori rautalangasta 1.10.2016


Kun Irma Vesa kuulee poliisilta, että tällä on hänelle erittäin huonoja uutisia, hän todennäköisesti luulee, että Heimolle on tapahtunut jotain ikävää tai odottaa muita huolestuttavia uutisia. Poliisi kuitenkin ojentaa Irmalle Magneettimedia-lehden, joka on tunnettu huonolaatuisista ja monien tulkintojen mukaan propagandaksi tarkoitetuista uutisista.

8 kommenttia:

 1. Suvakkisetä Jarla on taas astunut hieman ns. rajan yli. Sivistys lähtee siitä, että kunnioittaa ja yrittää ymmärtää myös erilaisia mielipiteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^ Jonne. Ja Magneettimedia on tunnettu kunnioituksesta ja ymmärryksestä sekä sivistyksestä ?

   Sitä paitsi mielipide on asia, jota ei voi tieteellisesti määritellä todeksi tai epätodeksi. Useat Magneettimedian väitteistä taas ovat todistettavissa vääriksi, eivätkä täten ole mielipiteitä, eivätkä siis valheina ansaitse ymmärrystä tai kunnioitusta.

   Poista
  2. Ehkäpä Jarla ottaa tässä kantaa poliisin suhtautumiseen vaihtoehtomedioita kohtaan, kun (Suomen) poliisin tulisi olla poliittisesti puolueeton mitä se ei ole viime aikoina ollut.

   Poista
 2. Hurjan hyvä strippi! Voi sitä oivalluksen iloa kun tajusin jujun puoli minuuttia ruutuun tuijotettuani!

  VastaaPoista
 3. Onko poliisin suhtautuminen Magneettimedian valehteluun sinusta poliittista ? Merkillisen herkkänahkaista porukkaa sen kannattajissa, eikö sananvapaus koskekaan Jarlaa ?

  Älkää yrittäkö etsiä yksinkertaisesta stripistä suurempaa sanomaa. Tämä strippi ei vaadi Magneettimedian olemassa oloa, ilman sitä tässä voisi ihan hyvin olla vaikka Seiska tai Iltalehti.

  VastaaPoista
 4. 18 mielestä tämä on hyvä ja neljän mielestä huono, joten eiköhän lopeteta kiistely.

  VastaaPoista
 5. uusnatsit luulivat jarlan olevan heidän puolellaan :)

  VastaaPoista
 6. Pravda eli hesari tuossa pitäisi olla.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.