Apua! - Fingerpori rautalangasta 15.2.2017


Päivän Fingerporissa heikoilla jäillä veteen tippunut Heimo huutaa apua. Paikalle tuleva mies ei ymmärrä Heimon tarvitsevan apua, vaan luulee että Heimo tarjoaa apua.

4 kommenttia:

 1. Heimolla ei näytä olevan isompaa hätää. Vettä on vain vyötäisiin asti, ja hän pääsisi helposti avannosta pois vain ponnistamalla pohjasta. Stripin toisen henkilön reagointi ei siis ole kovin ihmeellistä. Hän tietää, että avannossa seisova pääsisi omin avuinkin pois vedestä, joten kommentillaan hän osoittaa Heimolle, mitä mieltä hän on tämän huutamisesta: ei sulla siellä mitään avuntarvetta voi olla, joten jutellaan vaikka muista asioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi että mitään Heimo Vesaa ei ole oikeasti olemassa, vaan kyseessä on sarjakuvahahmo, joka on vain piirretty paperille.

   Poista
  2. Taiteessa esitetyt hahmot ovat kuin ovatkin olemassa, teoksen sisäisessä maailmassa, ja vaikutuksessaan kulttuuriin. Sinäkin muuten olet olemassa henkilönä tässä nettisivumaailmassa, jonka yhteydet siihen mahdollisesti aamulla puuroa syövään biologiseen olentoon ovat aika toissijaisia.

   Poista
 2. Strippi julkaistiin 15.2.2017 ja samana päivänä järjestettiin Oulussa "Polar Bear Pitching" -kilpailu, jossa start up yritykset esittelevät liikeideaansa rahoittajille avannosta.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.