Onnea Fingerpori 10v!

Fingerporin ensiesiintymisestä Helsingin Sanomissa on tänään kulunut päivälleen kymmenen vuotta. Rautalankapori onnittelee hienosta vuosikymmenestä!

Kaikkien aikojen ensimmäisen Fingerpori-stripin originaaliversio sijaitsee Rautalankaporin yksityisgalleriassa, ja kyseiseen alkuperäisversioon pääset tutustumaan tarkemmin tästä.

Helsingin Sanomat on myös julkaissut juhlan kunniaksi Pertti Jarlan haastattelun ja äänestyksen parhaasta Fingerpori-stripistä, joten kannattaa käydä äänestämässä.

Kerro alapuolelle kommentteihin mitä strippiä äänestit, ja löytyikö suosikkiasi ylipäätän listalta, vai onko kaikkien aikojen paras strippi jokin muu.

8 kommenttia:

 1. Oli vaikea valita vain yksi mutta äänestin Elias Tapani Karhua.

  VastaaPoista
 2. Suosikkini on "en haluaisi muistuttaa valastanne". Äänestin noista vaihtoehdoista elvistä muistuttavaa kissaa.

  VastaaPoista
 3. Paras sarjakuvastrippi maailmassa ikinä on Wittgenstein nakkikioskilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hesarissa noin 4 vuotta sitten, ei löytynyt googlella. tässä kerrottuna - useinhan se näissä riittää, vaikkei olekaan niin iskevää: http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2013/06/mita-saisi-olla.html

   Poista
  2. https://twitter.com/esamietti/status/431377445137416192

   Poista
 4. Mielestani ehdottomasti paras noista reilusta 3000 stripista tahan mennessa on numerolla 1767 (vai 1967?) oleva strippi, jossa Allanin jaatelokioskilta saa myos Pingviini jaateloa. Tama on houkutellut myos Batmanin jaatelokioskin laheisyyteen.

  VastaaPoista
 5. Oma suosikkini, "Laitoin hanskat naulaan, vedä käteen!" puuttui. Äänestin Väinämöis-strippiä.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.