Trump ravistelemaan kuvioita - Fingerpori rautalagasta 8.4.2017


Päivän stripissä verrataan Trumpin politiikkaa humalaisen apinan riehumiseen.

6 kommenttia:

 1. En nyt aivan ymmärtänyt mikä tässä oli se vitsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amerikan serkun mielestä hyvä remontti on sellainen, joka rikkoo kaiken ja aiheuttaa hävitystä. Ilmeisesti hänellä on samat kriteerit myös hyvälle presidentille.

   Poista
  2. Joitakin systeemi ei miellytä, koska sen harkitsevuutta pidetään saamattomuutena ja pyrkimys tasapuolisuuteen jättää kaikki vajaaksi toiveistaan. Sen vuoksi hommataan jokin systeemin ulkopuolinen, joka pistää tuulemaan ja saa aikaan tuloksia sekä lupaa kannattajilleen kuun taivaalta.
   Vaikka sillä ulkopuolisella ei olekaan mitään kokemusta asioiden hoidosta ja näin ollen tulokset ovat parhaimillaankin kyseenalaisia, huonoimmillaan suorastaan tuhoisia. Ja se kuun antaminenkin kaatuu omaan mahdottomuuteensa.

   Tässä siis yksinkertaisesti rinnastetaan kaksi epäpätevää tahoa, jotka pistävät kaiken ylösalaisin ( meinasin kirjoittaa 'saavat aikaan', mutta toistaiseksi Trump ei ole saanut aikaan yhtään mitään ).

   Ja joo, eipä tämä vitsinä kovin kummoinen ole...

   Poista
  3. Ei ehkä vitsinä, mutta minusta tämä oli silti hurjan hauska. Kumma juttu muuten ettei yksikään trumpin kannattaja ole vielä ilmestynyt tänne trollaamaan ja vaahtoamaan suuren ihanteensa puolesta.

   Poista
  4. Tällä kertaan intohimoinen Trumpin vastustaja ehti kyselemään vastapuolen kommenttia, vaikka mahdollisista puolustajista ei ole tietoakaan.

   Joidenkin elämä on rakennettu vastakkainasettelulle. Enkä puhu nyt pelkästään Trumpin kannattajista.

   Poista
 2. Tänään tämmönen selitys, kunnon syväluotaava 8.4.2017 kuusi sanaa "päivän stripin" lisäksi

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.