Kasvata selkäranka - Fingerpori rautalangasta 28.8.2019


Päivän stripissä Heimo on sitä mieltä, ettei Allan voi hyväksyä tyttöystävältään huonoa käytöstä vain sillä verukkeella, että tyttöystävä on söpö. Samalla Heimo kuitenkin sortuu täsmälleen samaan ilmiöön, sillä hän ei välitä vaikka Rieti-kissa virtsaa kahvimukiin, sillä Rieti-kissa on niin söpö.

13 kommenttia:

 1. Ei toimi vitsi, kissan kasvattaminen ei ole selkärankakysymys, koska kissaa ei voi "kouluttaa". Tyttöystävää voi :)

  VastaaPoista
 2. ^ Totta... kjähh rähh :-)))

  VastaaPoista
 3. Tota miten niin katti on söpö? Sehän on lähinnä kyriintyneen näkönen .

  VastaaPoista
 4. anteeks tota jäi p kirjain pois tosta sanasta :(

  VastaaPoista
 5. Joo, kissan söpöydesä ei stripissä puhua mitään. Samankaltaista Rietin suhteessa Heimoon verrattuna Allanin tyttöystävään on kyllä se, että kummassakin tapauksessa toisen osapuolen positiiviset ominaisuudet saavat antamaan anteeksi tai jättämään huomioimatta tämän v-maiset piirteet.

  Rieti on selvästi leikkaamaton kissa, ja jos se vielä kuseksii pöydän päälle, sillä on kissoille aika yleisiä virtsatieongelmia. Ensimmäiseksi Heimon kannattaisi leikkauttaa Rietiltä umpisuolen lisäksi myös pallit pois, ja tutkituttaa myös virtsavaivat.

  Luonteikas kissa. Ottaisin itselleni tuollaisen, jos oma kissani ei olisi niin ärhäkkä reviiristään.

  VastaaPoista
 6. Nyt tuli selitys tarpeeseen. Jotenkin meni koko vitsi ohi, kun ajattelin Heimon tarkoittavan sanonnallaan "Katsos veitikkaa" sitä, että näkee Rieti-kissan kulkuset. Enkä siis saanut oikeasta vitsistä sen enempää tolkkua kuin keskimääräinen kolmemerkkinen nimimerkki. On tämä hyödyllinen sivusto, kiitos ylläpitäjille!

  VastaaPoista
 7. Rieti on aiemmin ollut sekä leikattu kissa:
  https://www.hs.fi/fingerpori/car-2000002460119.html

  että leikkaamaton:
  https://www.hs.fi/fingerpori/car-2000005442252.html

  VastaaPoista
 8. Loogisin selitys lienee, että stripit eivät tapahdu kronologisessa järjestyksessä. Kissa on leikkautettu siinä välissä. Tai sitten ne kasvavat takaisin. Jos kissalla kerran on yhdeksän elämää, ehkä sama pätee kaikkiin sen ruumiinosiin.

  VastaaPoista
 9. Kyllähän tässä vitsin ydin on kissan pöydälle nostamisessa. Että tyttöystävän tapauksessa kissa on nostettava pöydälle, eli otettava itseään niskasta kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja villakoiran ydin on selkäranka.

   Poista
  2. Ei stripissä nosteta kissaa pöydälle, vaan kissa tulee itse tilanteeseen, katsoo mitä tapahtuu ja tekee oman kissamaisen tekonsa. Veni, vidi, vici. Heimo on ihan statisti, joka ihastelee vieressä. Ja Allan yhtä statistina ihmettelee mitä tapahtuu.

   Poista
  3. On se kissa saatettu nostaa pöydälle. Sarjakuva alkaa sen jälkeisestä tilanteesta.

   Poista
  4. Sanonta kissan pöydällenostamisesta ei kyllä liity tähän strippiin millään tavalla, vaikka stripissä esiintyykin kissa ja pöytä. Ja vaikka ennen stripin tapahtumia on voinut tapahtua mitä vain.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.